Tugceliko-19 cansbade suyla karıştır ama sirke daha çok olsun . Genital bölgene dök yıka biraz bekle durulan iyice çık
KuzeyinAnnesi10 cansbade sıcak içiyorum ben yani ılık falan termosu var tek kişilik küçük 2 bardak kadar sabah koyuyorum yatana kadar içiyorum.
cansbade Anneadayiii__ banada onu yazdı aldım öğlen sürdüm her yerine kuru dut çok önermişler onuda kaynatıp içtim geçer insallah
cansbade Songulduzova bire bir aynısını yaşıyorum duştan sonra 1-2 saat akıntı yok tamm bitiyo heralde diyosum sonra akıntı kaşıntı maf etti beni ya doktor bi krem yazdı onu aldım bide dut kurusu kaynat dediler onuda yaptım insallah görürüm faydasını
cansbade Sbry98 sezaryen olucam ben ama benim aylardır var hep akıntım bence bebek enfeksiyonlu olucak öyle geliyor bana
Sbry98 cansbade inşallah olmaz sizinki benimki normal doğum oluncada olmuş olabilir bilemiyorum ki geçirmeye bakın inşallah tekrar doktorunuza söyleyin
cansbade Anneadayiii__ valla afedersiniz içine dışına sürüyorum neden böyle oluyo anlamıyorum ya düzeliyor bi daha oluyor çok sinir bozucu bişey çok utanıyorum doğuma gidcem bide bu halde 😭
Anneadayiii__ cansbade utanacak bir şey yok kendinizi sıkmayın boş yere günlük ped de koyun iç çamaşırınız kirlenmesin benimde çok kaşınıyor sürüyorum
cansbade Anneadayiii__ koyuyorum oda hiç saglıklı değilmiş aslında pazartesi sezaryen olucam sonda falan takılırken çok utancam napcam bilmiyorum akıntım yeşilimsi peynir kesiği gibi günlük peddede görcekler yani sonda falan takarken 🥹
Ekbln92 Nioli yağını tavsiye ederim kaşıntıya bire bir. İç çamasırına bikaç damla damlat hergün kullanın etkisini görürsünüz. Herhangi bir yan etkisi yok.