Eda_argnn Deletedmom_112 dün yaptırdık 23 hafta içinde 24. Haftada yaptır bence biraz daha büyüyor hem bebiş
ebrulina Deletedmom_112 gitmek istediğim özel polikliniği olan bi doktor vardı 21+6 zor yakaladım hemen gittim herşeyine bakabildi
mervemurat16 Deletedmom_112 ben 21+4 de yaptırdım herşeyi düzenli bir şekilde gözüktü çok erken olmamalı çok geçte olmamalı 20.ci hafta sonu 21.ci hafta ortalarında yapılabilir önemli olan bebeğin ters dönmemesi öyle olunca bakılamıyor düzgünce
Mervesrsy Deletedmom_112 Evet 2000 tl aldım fiyat olarak kendi hastanemde uzman var orda yaptıracağım
Tazeanne68 Deletedmom_112 bende yeni aldım sekreter 22. Haftada oluyor dedi 17deyim şuan kasımın son haftasına randevu oluşturdu
Deletedmom_112 Bende 17 olmak üzereyim şimdiden almak gerekiyor mu bilmiyordum ? Bide ultrasonda bikaç gün önde hangisine göre alayım sat a göre mi ultrasona göre mi fark eder mi ?
Mervesrsy Deletedmom_112 ben su an uygulamaya göre aldım ama devlette bulamazsın çok önceden bakmanız gerekiyor özel için de arayıp sorun hem bilgi alın hem de bazı uzman doktorları iki gün geliyor