Aysegull123 Merhaba arkadaşlar oksapar kullanıyorum ama bugün vurduktan sonra baktım sanki dışına da akmış kurumuş gibiydi korktum etkisi olmazsa diye sorun olursa diye sizce sorun olurmu
GamzeTopluKk Aysegull123 birşey olmaz Allah’ın izniyle , hem taşısa bile çok az olur geri cikmasi korkma ben 15 gün ara verdim şükür sıkıntı olmadı , tekrar yaparsan dozu yuksek gelir bu seferde .
MiracLina Aysegull123 38+2den bildiriyorum.. aralıksız bende oksapar vuruyorum ve bazen içeride oluşan o sert bezelerden ötürü minicik bir akma oluyor.. aklına takip bebisi üzme olur mu? Bende tup bebek annesi olucam inşallah çok uzun zamandır vuruyorum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz🫶
Esmaa_Nur Aysegull123 bende oksapar iğne kullanıyorum şuan 36 haftalığım ilk hünden beri hep göbekten vuruyorum iğneyi dediğiniz gibi bi iki damla şeklinde taşma oluyor çok şükür şimdiye kadar hiç bi sıkjntı olmadı içinizi ferah tutun🤗
Aysegull123 GamzeTopluKk evet yüksek gelicek zaten benim koruma olarak yaptırıyo doktorum ilk bebeğim düşük olduğu için ama yinede endişelendim birkaç damla akşa zararı olur mu bilemedim yani hepsi akmamıştır heralde
GamzeTopluKk Aysegull123 telaş yapma içini ferah tut oğlumda dakikası dakikasına yaptım iğneyi, kızımda 22 haftada kanamam oldu 15 gün tedbiren biraktrdi drum. Tekrar başladım . Testlerim filan mevcut
GamzeTopluKk Aysegull123 test yapıldı ikinci düşükten sonra , şu an bir oğlum var ve kızım olacak nasipse bu benim ikinci kullanışim.
Seval0sevall GamzeTopluKk benim 3 düşügüm var iliki kese gördükten sonra ikisi keseyi görmeden düştü kan pıhtlaşmam var
GamzeTopluKk Aysegull123 çok normal korkmaniz, aynı durumda olunca telaşınizi hissettim ama çok az bir akma ilede sorun olmaz Allah’ın izniyle
Aysegull123 GamzeTopluKk evet korkuyo insan ama bugün hareketini hissedince rahatladım teşekkür ederim 🥰
Aysegull123 Esmaa_Nur benimde öyle oldu galiba üst üste vurmaktan hareketlerini de hissedince rahatladım briaz
Esmaa_Nur Aysegull123 içinizi ferah tutun iki damlacıktan bişicik olmaz Allah’ın izniyle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻 siz kaç haftalıksınz