Bella34 Merhaba tiroid degerinin hamilelikte 1’in altında olması gerekir.Ben 100 lük euthrox kullanıorum ve 3 aylık şekerin 6.4 oldugu için ve tip 2 diyabet oldugum için sabah akşam glucopage ve aksamda 22 doz insülin vuruluorum. Ilk gebeliğimde de böyledi gamileliğim zor gecti ama kızım saglıklı çok şükür.Suanda da 9+4 hamileyim
Heisenberg Bella34 Bana doktorum 1in altına düşerse bu sefer rahim duvarı incelir bebeğin tutunması zorlaşır demişti. Siz nerden öğrenmiştiniz bu bilgiyi yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlara önemli bir konu çünkü?
NimetDilmen Bella34 Ilk hamileliqinde ve simdiki hamileliqinde aynı mı? Yani ilaçları ikisindede mi kullandın mı? Çok şükür saqlklı olmasna sevindim hemde çok 😊
Sibel Heisenberg tiroid sorunum var ilk baktırdığımda yüksek çıktı ilaç kullandım 3 haftada geçti ve şuan ayda 1 kontrole gıdıyorum acaba ta doğuma kadar mı kontrol ettırecem ?3 seferdır bakıyorum düzelmiş
Heisenberg Sibel Her ay yada 1.5 ayda bir kontrol ettirin bence çünkü yükselirse bebeğe zararı olmasa bile sizin gereksiz kilo almanıza, metabolik faaliyetlerinizin yavaşlamasına sebep olur gereğinden fazla düşerse de rahim duvarı incelebilir Allah korusun. Tüm metabolizmayı etkileyen bir hormon çünkü şakaya gelmez☺️
Bella34 Heisenberg merhaba acıbadem fulya hastanesinde endrikoloji bölümünden prf dr rüştü serter beni 8 yıldır düzenli takip ediyor bana verdigi bilgi bu ve yukselince ilacı yükseltiyor kimseyi yanlış yonlendirmek istemem endrikoloji uzmanlarına danışmalarını öneririm