Buketedaa DamlaaaK Eyüp Ekici Kızılayda muayenehanesi ve o kadar ilgili bir doktor ki 30-40 dk her şeyine ayrıntılı bakıyor ve her yerini sizede tek tek gösteriyor. 1850 tl de muayne ücreti var.
durumuufukmu DamlaaaK tepe prime da kendi kliniği var prof.dr. ali ergün kesinlikle tavsiye ediyorum. Detaylı ultrasonu ankaranın çoğu iyi doktoru bu adama yönlendiriyor ya da gülenay gençosmanoğlu
Minikperi DamlaaaK normalde A life’ta takipliyim ama detaylı için Bilkent şehir hastanesinden randevu aldım Kasımda gideceğim ☺️ ilk hamileliğimde Hacettepe’de doğum yaptım orda detaylı ultrason çok iyiydi ama doğumu orda istemediğim için daha gitmiyorum ☺️
MiracLina Kesinlikle Memorial da Ertuğrul hocaya git derim. Adını hakkıyla veriyor.. detay detay yarım saat kaldım ben icerde
DamlaaaK Teşekkür ederim kızlar 🥰 Ali Ergün hocayı duymuştum ama muallakta kaldım. Bu hafta randevu için arayacağım bir doktoru inşallah ♥️
DamlaaaK Fiyat olarak sormamıştım iş bebislerimize gelince para kimsenin umrunda değil zateb 🥰 hangi şehirde diye sormak istemiştim aslında ❣️
hande777 Detaylı ultrason için Prof. Dr. Sertaç Esin’e gittim. Çok memnun kaldım. Gelende özellerde bile 30-40 dk da bitiriyorlarmış. Ancak Sertaç Hoca 30 dk süren 5 periyotta inceledi bebeği. Her şeyi tek tek anlattı.
DamlaaaK hande777 ben ilk gebeliğimde gittim hocadan hiç memnun kalmamıştım sonra bebeğimi kaybettim zaten. Ama ben gebe takip için gitmiştim detaylı usg de nasıl bir hoca bilmiyordum ♥️
Semus06 DamlaaaK merhaba prof dr sertac esine gittim cok memnun kaldim tek gebelik ucreti 3000₺ ben ikiz gebeligim oldugu icin 6000₺ verdim tum gun surdu muayene dogumuda sertac hocamla yapacagim insallah
DamlaaaK Dadymom1 umarım Mihriban hocaya denk gelirsiniz 🥰🥰 hem dalında çok iyi bir radyolog hemde çok tatlı dilli bir hocadır 🥰