Selam kizlar dün yani 19.10 da aksam beste suni Sanci verdiler alttan fitil ip seklinde 24 saat boyunca durdu ama öyle asiri bi sancim vs olmadi daha snra 3 saate yakin nst ye bagladilar bebek fazla hareketli dr strese girmistir dedi normalde jel seklinde suni sanci verceklerdi devam cocuk stressde olunca sabah 6 da verceklerini söylediler tekrar ama bu sefer Hap seklinde olucak Deneyimlerinizi yazarmisiniz Hap seklinde nasil daha güclü diye biliyorum bn
Uzun oldu hakkinizi helllall edin❤️

Canan-_16 Ya bakmadilar burdaki dr lar pek önemsemiyo acilmayi galiba anlamadim yurt disindqyim bu arada🌸 jeli sürerken bakariz dediler jel isidr kalinca bakma isi de kaldi sndnks

n1saa çok saçma belki açılman hiç yoktur niye acı çektiriyorlar ki

Onlar bakmasa da siz sorun inş hayırlısı ile dogurursunuz

n1saa öncelikle sakin ol doktor bana sakin rahat olursan çok çabuk doğurursun kasların gevşer dedi mutlaka sakinlik önemli

Canan-_16 Iste rezil ediyolar valla hastane köselerindr insani🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Kshrki Sordum snra bakariz dediler gittiler anlamiyom niyr bakmakmaktanmi cekiniyolar🤦🏻‍♀️ Amin insallah teesekkü ederm🌸

Esracmmm Ya sakinim hic stress yapmiyom ama düzgün bilgi vermiyolar muaene etmediler hala acilma varmi yokmu diye oyaliyolar soruncada sinirleniyom haliyle🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🌸