Merhabalar 40 haftalık serüven sonunda happykids e geçiyorum artık ben 🤚 ama gitmeden size muhteşem bir sezeryan hikayesi bırakıyorum..burdan hep defalarca korka korka okudum hikayeleri ama çok şükür güzel geçti .. gelelim olay anına :)
Ben esenler kadın doğumda doğum yaptım son 7.ayımda şekerim yükselince bebiş birden çok kilo alıp 4 kilo oluverdi ve benim normal doğum hayallerim bitti … neyse 10.10.23 de sabah 8 de yatış yaptım , riskli gebe olduğum içinde ilk iş beni aldı sezeryana .. odaya yerleşemeden sedyeye bindiğim gibi hooopppp ışıklar altında ameliyathaneye gittim .. ve hep filmlerdeki gibi ameliyathanenin ışıkları pat pat diye yanıverdi.. hayatımda ilk kez ameliyat oluyorum çok heyecanlandım 😂😂 her neyse beni yatırdılar sedyeye damar yolu açıldı falan derken anestezi uzmanı geldi belimden iğne yapmak için … beni oturttu sedyede ve önümde ki hemşireyi kollarından tuttum başımı iyice göğsüme bastırdı ve yaklaşık 1 dk sonra bitti dedi 😂😂 asla hiçbirşey hissetmedim ki iğneden çok korkarım … sonra beni yatırdılar ve önümü bezle kapattılar sadece tentirdiot sürdüğünde bi soğukluk hissettim o kadar , sonra bana riskli gebe olduğum için sakinleştirici verdi ve ben orda uyumuşum 😩😩 sadece bebişimin sesini ve yüzüme konulduğunu hayal meyal hissettim.. gözümü açtığımda uyandırma odasındaydım ve benden sonraki arkadaş da işini bitirmiş yanımda yatıyordu :)) daha sonra odaya indirildim ve bebişim geldi … bugün 10 günlük … 🥰🥰 haaa ağrılarıma gelince ilk ayağa kalkış zor dediler ama ben çok zorlanmadım ki ben çok nazikimdir 😂 ilk kakada kolaydı … sadece ilk iki gün yürümek zordu ama şuan koşarım 😂😂 hadi herkese başarılar benim işim bitti 🥰❤️💋