Minikpanda Ruyam34 genelde butarz bakim urunleri kapagı actiktan 12 ay sonra oluyor ama canim alt kisiminda kapak resmi ve 12 ibaresi mevcutmu kontrol edebilirsin gozden kacirmissindir buyuk ihtimalle genelde alta yer aliyor
Blackmelody Nursen21 himalaya markanın sadece bebek yağı iyi diğerleri kimyasal içeriyor diye onerilmiyor
Busraatpl Selim_Alparslan hepsiburadadan almıştım alalı bikaç ay oldu internette daha uygun fiyata bulabilirsiniz
sonsuzmasalim Ruyam34 gerekiyor mu ki? ben hiç böyle bakım ürünlerinde son kullanma tarihi görmedim de🤔
Asilinannesi Ruyam34 bende bübchen marka aldım şampuan pişik kremi vs canım araştırmalarım sonucu en iyi ve %100 e yakın doğal nerdeyse
Ssseval Ruyam34 sebamed kötü kokuyo hiç koklamadınız mı , görüncemin oğluna konak yaptı başında bu arada
Sumeyyegyretli Selim_Alparslan bende bübchene karar verdim ama bebek bakım setinde ki gönderilen şampuan hassas bebek şampuanımı onu anlayamadım. Mühendisoğlunun inceledigi ve temiz dedigi oydu çünkü
Cekuli Seyymaa içinde sodyum laureth sulfat olduğu için bir çok yerde kanserojen etkisi olabileceği yazıyordu ve bir defa kullandık kokusu çok ağır geldi bana tıkandım resmen
ozgeya Ruyam34 Mustela’nın setini aldım kullanıyorum çok memnunum.içerik olarak en temiz ürünler.%99 doğal içerik. İkinci tercih olarak da bübchen markası var,o da mustela gibi.