Senatr Detaylı usg yi nerede ve kaç tl ye yaptırdınız Perinatolog yapsın istiyorum hangi hastanede var bilen var mı?
Nuranca Senatr kütahyada perinatalog yok malesef. Eğitim araştırmada radyoloji uzmanları yapıyor. Perinatoloji dersen eskişehire gitmen gerek en yakın
Buseceylan Senatr kütahyada olmadığı için bende eskişehirde yaptırmıştım turgay şener di yaptırdığım doktor çok memnun kaldım çok detaylı baktı
Seralce Senatr bende Kütahya da olmadığı için Eskişehir’e gitmiştin Alper Yurdasipere çok memnun kaldım tavsiye ederim 🌸
Senatr mrsmom_ yani bilmiyorm ama perinatoloji uzmanı bakarsa daha iyi olur diyorlar radyoloji uzmanı bebeğin suyundan vs anlar mı bilmiyorum perinatolog neyin ne kadar olmasını ondan daha iyi bilir sanki onun alanı oldugu için
Senatr mrsmom_ imkanınız varsa eskisehir gidebilirsiniz ben bugün Turgay senere randevu aldm bir kere yapılıyor nasılsa iyice ve prof tarafndan bakılsın istedim
Senatr Buseceylan bende randevu aldım 27 kasıma bugün, inşallah memnun kalırım riskli gebe oldugm içn prof baksn istedim ☺️
Buseceylan Senatr benim rahim ağzı kısalığım vsrmış kendi doktorum hiç farketmemişti turgay hoca demişti bana detaylıda ilk sonra takibe alınmıştım
Senatr Buseceylan çok iyi o zman demek doktor bebek dahil annenin durumuna da dikkat ediyor bende öyle olsun istiyordm hem bebek hem bende hersey normal mi diye cnkü benimde sıkntım var kanamalarm oldu hep