Anneadayiii__ Yemek yemek istemiyorum yedikten sonra hemen kusmak istiyorum sanki boğazımda bir şey duruyor gibi yemek yemek bir işkence gibi oldu sizde de böyle oluyor mu? Bebeğim için yiyorum ama canım hiç bir şey yemek istemiyor.
Can_Cansu Anneadayiii__ bulantı ilacı kullanıyor musunuz aynı sorun bende de var yer yemez kusuyordum simdi ilaçla biraz daha iyiyim birde tek çesit yiyorum az yiyorum sık sık yiyorum mesela akşam yemeğinde corba içiyorum sadece 1 2 saat sonra ana yemeği yiyorum sende dene bir de bazı yiyecekler tetikliyo ben onlara dikkat ettim şimdi biraz daha rahatım
Anneadayiii__ Yarendemir biz 17+2 oğlum olacak cidden canım çok acıyor bugün ayıptır söylemesi tavuk yedim vitamin olsun diye ama içim dışıma çıktı
Anneadayiii__ Can_Cansu şimdi antibiyotik içiyorum diye prilam kullanmıyorum yan etki yapabilir diye su içsem bile kusasım geliyor
Can_Cansu Anneadayiii__ dedigimi dene ben o şekilde cozüm buldum yemekten hemen sonra 1 avuc leblebi ye oda bastırıyo miden cok bulanırsa nane yagı kokla ve yemekten hemen sonra uzan biraz dinlen hareket ettikce mide daha çok bulanıyor