Azra8Engin Kızlar İzmir’de deprem oldu yine. Çok fena sallandık aşırı korktum birsey olur mu diye korkuyorum. İzmir manisa da olanlar hissettiniz mi iyi misiniz
Ervaa35 Azra8Engin izmir bucadayım sesten anladım gelceğini eşime dedim geliyo deprem ve oldu çünkü ilk bi ses oldu Allahım hepimizi beterinden korusun🤲🏻
Azra8Engin Bayraklidayim burası çok fenaydı komşular sokağa döküldü. Buna da şükür ama korktum zaten riskli gidiyor gebeligim inşallah birsey olmamıştır. Sizlerde birsey yoktur umarım
Jalovemes Bayraklı’da baya hissettik uykumdan uyandım benim korkumdan mı etkilendi bilmem bebek deli gibi hareket ediyo şuan
Azra8Engin minik_kurabiyeee şükür iyiyiz ama sancim başladı biraz 10 haftalık daha hareket de hissetmiyorum henüz çok carpintim var kasık ve bel ağrım var
CivcivVeAnnesi35 Bornova’da oturuyorum Atatürk Mahallesi’nde. Normalde buralar kayalık yerler diye küçük depremler hissedilmesi ama bu çok başkaydı güm diye bir sesle geldi ben çok korktum 🥺🥺
Nurmert CivcivVeAnnesi35 evet bende ilk kez bu kadar çok hissediyorum Atatürk mahallesinnde bi depremi çok korktumm biz bile bu kadar hissettiysek diğer yerleri düşünemiyorum
Meeryem Azra8Engin hissetmezmiyiz tam bucada otrym oyle sallandikki cok gerildim esimde yok yanimda kasiklarmda agri var gerilmekten allah beterinden korusun kizlar bol bol dua edelim
Guzelszn27 Maraş depremini yaşadım hala o korkuyla yaşıyorum.izmire ailemi ziyarete geldim yine depreme yakalndık korkudan ağzımda attı kalbim.gaziemirden fena hissettik
Kaderyksl Geçmiş olsun siz gibi depremleri çok sık yaşayan duzceli olarak gerçekten çok zor daha bir hafta olmadı burda da oldu o endişe strescok kötü bir durum benim de bebeğim stresten dönüp durmuştu karnimda