Edanur_Dilek Kızlar adetim gecikmisti test yapmıştım silik çıkmıştı sonra adet oldum böyle pihtili şekilde ilk defa böyle oldum ve bugün 12.gun hafif hafif geliyor kanama yine neden böyle oldu acaba bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?
Aselkus Edanur_Dilek kan testi verseydiniz belki gebelik olustu bazilarinda yerlesme kanamasi olurmu normal adet gibi mi olduniz yogun sekilde
uzunlardananne Edanur_Dilek benimde üzerine görmem olmuştu adetim çok koyu renkli ve parçalıyrdı ama hamileymişim o sırada . Bence bi kan testi verip beta bakın derim
Eslem2112 Edanur_Dilek hastaneye git canım seni korkutmak istemem ama eltim hamileydi ve hiç haberi bile yoktu on gün kadar kanaması vardı ve artık hastaneye gitti bide baktiki hamileymiş ve düşük yapmış kanaması o kadar çok gittiki rahmi alındı sen nolur nolmaz git bı doktora görün herkesin aynı olacak die bişey yok ama gitmeni tavsiye ederim
Sayrkann Edanur_Dilek gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Bir gün sonra yine yaptm daha da silik çıktı koyulasmasi gerektigi yerde . Gittim kan verdim sonuc 5.99 çıktı . Sonra birden adet görmeye başladım baya yoğun sürdü 1 hafta felan . Araştırdım kimyasal gebelik olduğunu ogrendim .