Blueberry0 Hatice--- folik asitten sonra baslamıstım diye hatırlıyorm çünkü benim değerlerim oldum olası düşük yerlerde 😅 hayatta olmam mucize o derece düşün artık 😅
MommyLeyla Hatice--- Evet haklısınız ama devlet hastanesi olunca sıra çok oluyor falan benim sadece 5 haftalıkken bakılmıştı ona göre vitamin kullandım sadece demiri 20. Haftada başladı. 24 hafta olacağız yarın, geçen hafta sağlık ocağında test verdim ilk defa onda da hiç yükselme olmamıştı tabii 🤷🏻♀️
Gkygz Hatice--- 6. Haftada başladım baya düşüktü ama benim. Hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce demir hapı vermişti doktor, ben de henüz başlamamıştım. Hamile olduğumu öğrendikten sonra hapı kullanma damla veriyim dedi, ona devam ediyorum hala.
11-02- Hatice--- 19 da başladım cnm kan değerlerim normaldi ama doktorum yine de yazdı hayla da kullanıyorum
Hatice--- 11-02- benim kan değerlerine bakılmadı hiç bu gittiğim de üstünde durmam lazım unutmam inşallah 🥲
tugba_2365 Hatice--- benim kan degerlerim oldum olası düşüktür, o sebeple 9da başladı. İlk hamileligimde de erken başlatmıştı
Hatice--- Dygu1122 kızımda da öyle başlamıştım yine de geç olmadan bu gidişimde kesin söyleyim unutmadan versin 🌸
Mrvizmrli Hatice--- ben ilk kontrolümde kendim istedim demir eksikliğim normalde de vardı ve bende dehşet bir baş ağrısı yapıyordu hamile kaldiktan sonrada yemek yiyemiyordum demirimde düstükçe düşüyordu her gün her gün basım agiriyordu bende yazdirdim 2. Kutum bitmek üzere 20+6 yım ben cok faydasini görüyorum sizde biran önce başalayın bence bebişlerin en cok ihtiyaç duyduğu şey şuan geciktirmeyin 😊
Hatice--- Mrvizmrli keşke kendim söyleseydim ama değerlere bakması gerekirdi başka doktora gitmiştim kendi doktorum yurt dışına göreve gitmiş suan kansızlık yaşadığım günlerdeki gibiyim umarım kansızlık değildir diye dua ediyorum çünkü en çok bebek etkiliyor bu durumdan
Hatice--- Sksjsux355-- aynen öyle kendi doktorum yurt dışı görevine gitmiş başka doktora gittim hiç umru olmadı allahtan hayırlısı 😕
Mrvizmrli Hatice--- sağlık ocağında da yazdırabilirsin tahlil yaptirip bende çok yasadim demirim düşünce o halleri yorgunluk bitkinlik vücut ağrısı baş ağrısı eksikligini biliyorum Allah kolaylık versin vallahi 🥲
Gizemm93 Haftada kontrolde degerlerin dusuyo diyip verdi bu haftadir kullaniyorum.tek folikasit i kesip vitamin verdi icinde folikasitte var. 2 hafta sonra kan vericem degerlere bakilicak.
Hatice--- Gizemm93 bende de bakar bu randevuda iyi de değilim açıkçası ona bağladım biraz tedirginim 🌸
Hatice--- tugba_2365 ama Çok kötü yapıyor ya demirde eksik olunca ben en son artık kemiklerin ağrısından yürüyemeyecek hale geldim 😂
tugba_2365 Hatice--- o kadar yoğun çalışıyorum ki sabahları sıcağıyla anlamıyorum ama akşamları da kendimi kaldıracak halim kalmıyor gercekten
Hatice--- tugba_2365 inşallah düzelir hepsi kadin olmak ayrı kadin olup vitaminsiz kalmak ayrı dert oluyor 🥲
Cansucannnnnnnn Hatice--- gebe değilim on güne transferim olcak ferritin değerim 9 çıktı kzuum doktorun acilen demire başlattı eger transferim olumlu snuclanirsa ilk ay damardan demir takviyesi verilecek çünkü bnim hep demir eksikliğim var ve mahvediyor bni kapsül ilaçlarda aşırı mide bunalnmasi ve baş dönmesi yapıyor
Hatice--- Cansucannnnnnnn bende hamile kamadan önce başladım 6 çıkmıştı değer sonra bi düzeldi ardından da hamile kaldım kontrole gittiğimde de demire bakılmadı hiç ve en önemli şey bebek acısından anne acısından inşallah bu gittiğimde söylerim unutmadan 😂