Yunel Minigiim-vebenn52 sağol canım bakalım minik insan prens mi prenses mi sağlıcakla gelsinde ikiside var bnde bu da sağsalim doğsun kız erkek fark etmez ama merak ediyor insan yinede
Yunel Gmzzzz tmm canım beni gören herkes erkek diyor bnde merak ediyorum burda ense kalınlığından anlayanlar var diye bnde merak ettim şuan 10 haftalığım inşallah yakın zamanda öğrenirim sağlıcakla gelsin inşallah
kubraytekinayan Gmzzzz benimkinede yorumda bulunur musunuz merak ediyorum daha çok küçük burda ama belki bi tahmininiz olur ☺️
Gmzzzz Smyy_346 Bana da bir büyük teyze demişti siyah beyaz ultrason kağıdında eli ayağı belli ise erkek eğer çıkıntılar yoksa el ayak düz duruyorsa kız demişti . Benim ilk hamileliğimde doğru çıkmıştı 9 haftalık fotoğrafta el ayak görünüyordu erkekti :)
Gmzzzz kubraytekinayan şey bunu anlayamadım . Bana da bir büyük teyze demişti siyah beyaz ultrason kağıdında eli ayağı belli ise erkek eğer çıkıntılar yoksa el ayak düz duruyorsa kız demişti . Benim ilk hamileliğimde doğru çıkmıştı 9 haftalık fotoğrafta el ayak görünüyordu erkekti :)