mamyfat93 1 hafta oluyor taktıralı ama batma hissi gibi bişey var normal mi kızlar ? İlk kez taktırınca bilemiyorum
Hopefulmom mamyfat93 merhaba doktorum bana batma hissi olursa gel demişti sürekli mi batma hissi var acaba
gamzosgamzos mamyfat93 çok memnunum canım kanamami cogaltmadi adet düzensizliği yapmadı ama böyle belirtilerin oluyorsa bence doktora git Allah korusun kayma faln olmasın
MelteM2cck gamzosgamzos o kaymaya alakası yok bünyeyle alakası var. Ben 7 sene kullandım spirali kanamamı artırdı. Düzensizlik arada oldu. Ama kayma olmadı 7 sene sonrasında kendi isteğimle çıkartıp bebis yaptım hamileyim şu an
gamzosgamzos MelteM2cck ben o belirtilerden bahsetmedimki spiralden memnunmusunuz diye sormuş arkadaş bende bir sıkıntı yaşamadığımi belirttim ustte batma yapıyor yazmış ya o devam ederse baktır dedim 😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
mamyfat93 Hopefulmom bana hiç öyle şeyden bahsetmedi. Güya özel hastanede taktırmayı tercih ettim . Ayaktayken hissetmiyorum ama oturduğum da hissediyorum
Hopefulmom mamyfat93 büyük ihtimalle sizi tekrar çağırmıştır kontrol için o zaman şikayetinizi söyleyin kasıklarda ağrı normal oluyor ilk takıldığı zamanlar