Mommyyssss Bsra-96 28 haftalık hamileyim oğlum olucak inşallah ilk gebeliğim ve 12 kilo aldım bence kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Ben mesela tatlı yemeyen biri olarak hamilelikte yemediğim tatlıyı yedim🙈 veririiiiz sağlıkla kucağımıza alalım da(:
Betbet3434 36 haftaya ramak kaldı dün sabah kahvaltı sonrası tartıldım su da içmiştim tam 65 geldim acayip moralim bozuldu… hadi 64 diyelim … 1 hafta önce 62 idim… 52,5 ile hamile kalmıştım yani 11,5-12 kilo almışım Ve normal şartlar altında daha 4 haftam var
birminikkizannesi 34+2 12 kiloyla yola devam. İki haftada üç kilo birden aldım ben ve nolduğumu anlayamadım. Son haftalar berbat.
Esracigdem birminikkizannesi benim de öylemoldu 2 haftada 2 kilo aldım anlayamadım nolduğunu. Oranın tatlısı güzel buranın sütlüsü müko derken ucunu kaçırdım🤣
1ciftyesilgoz birminikkizannesi kesinlikle katılıyorum. 34 den sonra haftada bir kilo alınıyor kendiliğinden . Yemem hiç değişmedi, 7. Aya +3 kilo ile devam ederken bir anda bişey oldu doktorum bile şaşırdı 😂
Esracigdem Bsra-96 ben de cok kilo aldım canım sağolsun 😁 33+3 25 kilo💓 55 lemhamile kaldım 70 im su an
Aysegul_my Bende -7 kilo verdim kilo almadım çok sükür şuan 36 haftalığim bayadır durdu kilo vermem bu kiloyla doğuma giderim bence 17 günüm var doğuma
Zelihaa1409 Bsra-96 Her hamilelik ve her kadın farklı bu hamilelikte alınan kilolun birazda genetik oldgnu düşünüyorum annemde çok almazms 30+3 deyim+5 kgyle devam edyorum.64 le hamile kaldm 69 um zaten braz fazlam vardı fazlayla başlayanlar daha az aliyo galba.
Bsr1905 Bende 58-59 kg la hamile kaldım bugün 28. Haftaya giriş yaptık 70,74 kg 🙈ben 70 kiloyla doğuma girerim heralde diyorum daha ne kadar alacam merak ediyorum seninki normal bence sonralarda daha çok açılıyor iştah
MehtapGkmn 77le hamile kaldım 18+6yız 78 kiloyum şuan İnşAllah bole devam eder zaten şişkoyum daha şişko olmak istemiyrm🤣
gencbiranne1 Bsra-96 bence çok iyi ben hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı 47 kiloydum şuan 3 aylık 4 kilo almışım 😅