HilalYlmz Pemberuya ek gıdaya başladığın da vermeye başladım 5. Ayda tadıma başlamıştım tadımdan sonra az su veriyordum
EUEUEU Pemberuya ben vermedım ama arada kaynanam vermiş ben cok karsıydım. Ama sonradan bı bebegın 6 ay boyunca susuz kalmasına anlam veremedim bence ara ara verilebilir.
Kiwitoveannesi Pemberuya ben verdim canım kaşıkla her gün bir iki kaşık teyzemin çocuğu olmuş bağırsakları yapışmış birbirine susuzluktan bide hava okadar sicaktiki dogumumda ben bile litre litre içtim çocuğa nasıl vermeyim
Pemberuya HilalYlmz anladım canm yani mama sonrası falan verin denildi ama bende 2-3 kez verdim bide böbreklerinde oğlumun büyüme var o yüzden merak ettim epey
Ladybird06 Pemberuya Nefroloji takipli olmalısınız o zaman, bence siz doktorunuza danışın En doğru bilgiyi o verir.
Gizemlibirisi Sadece anne sütü alıyorsa hiç vermeyin,ama mama veriliyorsa doyurduktan sonra biraz su verin demişti doktorumuz.
Aylasss97 Ben karşı kesinlikle değilim , evet anne sütünde illaki su da var ama sonuçta o mama , bu su bir kaç kaşık günde vermeye düşünüyorum 🫶🏼
Edaozkan Pemberuya linçleyenler gelmesin ben doğar doğmaz verdim hem anne sütü hem mama da verdim şimdi 21 aylık aşırı su seviyor ki bi doktor çoçuğa su verin demiş kaynanama bende verdim iyi ki de verdim
EUEUEU Pemberuya canım bırde benım kzımda bezınde pembelık olmustu doktor dedıkı biraz su ver susuzluktan oluyomus ozamnda 3 aylık felandı herlade. Aslında saglık olarak hiç bir sakıncası yokmua sadece mıdesi suyla dolmasın anne sütünü aksatmasın diyeymiş. Günlük bi iki kaşıktan birşey olmaz
Tuna5534 Pemberuya ilk oğlumda sütüm yetmiyordu bende mama takviyesi yapıyordum çok sık kabız oluyordu sağlık ocağındaki hemşire mama verdiğim için suda vermem gerektiğini söylemişti bu sefer henüz 37 haftalık hamileyim sütüm yeterse vermeyi düşünmüyorum