MelikeSinan Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim vücudumun çok çatlamaması için bildiğiniz gerçekten işe yarayan çatlak kremi hangisi? Bilgi verir misiniz?
Drucelis Lierac kullanıyorum 4.ayda başlıyosun kullanmaya bnde hiç çatlak yok şuan pürüzsüz. Ama bnm cildm zaten müsait değildi çatlağa fln yani en iyi ürünü kullansanda çatlma ihtimalin var o senin cilt tipinle ilgili. 36.haftamdayım.seninde bebeğin hayırlı olsun cnm
MelikeSinan Drucelis teşekkür ederim canım benim rabbim hayırlısıyla almayı nasip eylesin kucağına 😊 bide ilk çocuk olduğu için hiç birşey bilmiyorum
Drucelis MelikeSinan bnde bilmiyodum bişi you tubeda kağan kocatepe ve banu çiftçinin videolarını izleyp baya bilgilendim cnm o iki doktorun videolarını izle bilgileneceksin.
RecebinEsrasi MelikeSinan 17 haftadan itibaren kuzucum😄eğer şuan gözle görülür bişey yoksa sadece nemlendirerek işe başlayabilirsin birazda yapı meselesi 😘
Rumeysa2515 Canım ben 3. Ayımda başladım şuan 6 aylığım lıerac,vazelin,badem yağı üçünü kullanıyorum 🤗