Meryem_1 Kızlar 29. Haftadayım . Sürekli lavaboya gidiyorum idrarım geliyor. Ara ara da idrarımı kaçıyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba?
Ankara-58 Meryem_1 bende öyleyim cnm sürekli tuvaletim var yada tuvalet hissi oluşuyor acaba coxuk başı mesafeye baskı mı yapiyo
Minikperi Meryem_1 bende de musluklar açık durumda. Özellikle hapşırınca kaçırıyorum. İlk hamileliğimde de öyleydi doğumdan sonra geçti. Şildi 2. Ye hamileyim yine gevşedi alt taraftaki kaslar 😂
Ilba_34 Meryem_1 bende 28. Haftadayım çabuk sıkışıyorum daha kaçırma yaşamadım ama sıkıştığımda ayağa kalktığımda çok fazla baskı acı hissediyorum sanki kafasını iyice sıkıştırıyor gibi bir baskı oluyor sonrasında ne yaparım diye düşünüyorum 🫤🫣
KuzeyinAnnesi10 Meryem_1 28 de aynı durum dayım tutamıyorum çok fazla hemen gitmem gerekiyor doğum pozisyonuna dönmüş ondan olduğunu düşünüyorum
Minikperi Meryem_1 şu an 20 haftalığım ama 10. gaftadan beri böyleyim. Yani baskıdan vs olmuyor bence bu durum 🤷🏻♀️
Ilba_34 Ankara-58 bilmiyorum ki bazen bacaklarını midemde hissediyorum depik atıyor resmen midem allak bullak oluyo 🤦🏻♀️ sanırım baskı oluyor
Minikperi Meryem_1 normal dedi. Dediğim gibi doğumdan sonra kalmıyor zaten bu 2. hamileliğim bunda da öyle olacaktır.
Leylalyla Meryem_1 gayet normal bi durum. Benimde o haftalarda cok oluyordu özellikle hapşırma yada öksürmede. Bazen gülerken bile kaçırdığım oluyordu 😅 doğumdan sonra geçiyor. 💞
Seveliko28 Özellikle gece bı anda gelıyor gıdene kadar kaçırıyorum bı kerede degıl er kalkışımda bıde 😆 31 haftalık olduk 25 ten beri yaşıyorum bu durumu