simgennur0 10 dakka önce kayın validemde lavaboya girdim heralde vedalştım çıktık evden eve geldim aşırı tuvaletim geldi girdim şepşaffaf idarım oldu yani su rengi gibiydi sizce neden yarın adet günüm
Aysnr11 simgennur0 Fazla su içtiysen ondan olabilir bir sıkıntı olacak olsa rengi kanlı koyu sarı kokulu falan olur renksiz idrarda sorun yok bilidiğim kadarıyla
Mmeelliikkee simgennur0 sıvı tüketimine bağlı normal bişi iyi su içmişsin , bekleyen idrar mesela sabah ki koyu olur , az içersende koyu olur seyrek idrar koyu olur , sık idrar daha şeffaf olur.
myangelson simgennur0 usutmussundur çok su icmissindir korkulacak birşey yok bunun da acil yardimini istemezsin 😑
simgennur0 Aysnr11 gebelik düşünüyorum hiç de su içmedim yani bugün nerdeyse bi sabah şu anda denen öyle oldu acaba gebelik istiyorum
simgennur0 Aysnr11 bugün çok tıvalete gittim ama belirti olabilir mi acaba 23 yaşındayım 5 ağdır evliyim bebek istiyoruz midem bulanıyor şu anda test sabah yaptık çıkmadı ama şu anda belirtim başladı bir barda dolusu tuvalrtşmş yapıyorum her 10 dakka da bir
Aysnr11 simgennur0 Beklenen adet tarihin ne zaman, bu kadar çabuk idrar sıkışıklığı olmaz bence psikolojik olarak belirtileri yaşıyorsun. Gecikmen olmadan test yaptıysan negatif çıkması normal günün geçmesi lazım en sağlıklı sonuç için.
sehrengiz_8 simgennur0 teste çıkmazsa belirti başlamaz psikolojik belirtiler yaşıyorsunuz. Önce Bhcg değeri artacak ki vücudunuzda belli oranda öyle belirti başlayacak negatif testte bu belirtiler imkansız psikolojik belirti gibi duruyor ya da başka bir sağlık probleminiz var
Aysnr11 simgennur0 Olsa büyük ihtimal çıkardı testte. En iyisi yumurtlama takibi yapmak bir sonra ki ay dene bence