yagmurrrra Basakhilal sen ne istersen o yönde ilerliyor benim çevremde normal istiyordu hepsi ve bende dahil normal doğurduk ama bana sezeryan dese düşünmem olurum güveniyorum o diyorsa vardır bi bildiği
Gamzekand Kevsem Bedia hanım çok çok yoğun kontrol amaçlı geldim diyip rica ederseniz belki alabilir 🙈
Meriva Kevsem Medilife hastanesinde Selda hanıma gitmeye başladım. İlk muayenemiz dündü kendisi çok ilgili ve tecrübeli bir kadın çok beğendim. Haftada 2 gün hastanede ben Ağustos ayında randevu almıştım Ekim ayı için
Meriva nurmk Haftada 2 gün hastanede olduğu için randevuları dolu maalesef. Ama çok ilgili güven veren bir doktor
Elifderint Meriva Merhaba bende Selda hanıma gidiyorum dediğiniz gibi daha hamile kalmadan randevu aldım şuan 3 aylığız 😂
Mevlude95 Kevsem ben medilife Ayşe hanima gidiyorum ilk ogrendigimden beri suan 34.haftadayim gayet memnunum
Meriva Elifderint Siz bayağı erken randevu almışsınız o zaman 😂 Benim doktorumun özel muayenesi vardı yeri uzak olduğu için onu bırakmak zorunda kaldım. Doktor arayışında olduğum zaman Selda hanımı çok öneren olmuştu 10 haftalıkken anca Ekime randevu bulmuştum. Belki karşılaşırız birgün :)
Meriva Aycha Merhaba bildiğim kadarıyla başka yerde çalışmıyor. Hastaneye 2 gün geldiği için zaten randevuları çok yoğun oluyor. Ağustos ayında randevu almıştım Ekime anca verdiler. Daha bu ay gidebildim.
Devaamine Ben medihoseda kamer Tezer hocaya gidiyorum çok memnunum çok ilgili fiyatlarda çevreye göre makul muane ücreti 400 TL nst için 40 TL veriyorum sezeryan da şuan 10.800tl
Sahsenem34- yagmurrrra Ben bu ayın 16 sinda en son gittim Bedia hanıma 565 ti hemen fiyat artışı olmamıştır bu arada kızlar Bedia Zeynep gerçekten güler yüzlü ilgili tavsiye ederim 😇
arife_Nur_1919 Sahsenem34- ben Betül hanıma gidiyordum 2 kere gittim ve memnun kalmadım hiç Zeynep Bedia hanımı övgüler baya var ona gitmek istiyorum şimdide çünkü doktor çok önemli
Sahsenem34- arife_Nur_1919 Bende bir tavsiye üzerine gittim kendisine gerçekten ilgili guleryuzlu şaka yapan yüzün gülerek çıkıyorsun o odadan Bi güven veriyor kadın kendine 😇
arife_Nur_1919 Sahsenem34- bide bişey sorucam Zeynep Bedia hanım detaylı utrosonu mecburi istiyormu yoksa sanami birakiyor
15mys2014 Medicana hastanesinde soner bey mükemmel bir doktor hamileliğin başından beri ona gidiyorum benim saglık sigortam olduğu için muayene ücretlerini bilmiyorum ama
15mys2014 Medicana hastanesi soner bey muhteşem bir doktor hem güler yüzlü hem de motivasyonu çok iyi çok memnunum hamileliğin başından beri ona gidiyorum