Esraburhnkulu Yeni hamileyim ve vajinal kaşıntım var afedersiniz tam ortasında yanma ve kaşıntı var sanırım tahriş olmuş ne yapabilirim??? Geçer mi bu
Mv00 Esraburhnkulu ilaç gerekli olabilir belki doktorunuza söyleyin idrar testi ile bakar enfeksiyon olup olmadığına
Msalbyrk Esraburhnkulu 3 gündür deli etti benide . Dun kontrlm vardi travazol krem verdi rahtladm bugn braz
Msalbyrk Esraburhnkulu ben 29 haftalgm . Bnde evde olan bska krem gösterdm onu kullanma travazol yazdrcm sana dedi.
Ferhan1221 5 litrelik su bıddonunu suyla doldurup 1 su bardağı elma sirkesini içine dökün onunla tahretlenin çok fayda saglıyor hem de doğal
Ozgeozge Bndede gebeliğin ilk aylarında bi kez oldu travazol ve fitil verdi ilk travazolu kullan geçmezse fitili kullnırsın dedi geçti ebe koyu renk iç çamasırı kullanma ten tengi al beyazlardada bi madde var dedi hatrlamıyorum iç çamasırını sürekli kuru tut değiştr dedi ıslak kalmasın altına kurı dursun diyede sakın pecete pamuk günlük pet kullanma sadce camasırını değiştr dedi çalışıyodum yanıma aldım o ara hep halada dikkat edyorum bi kez olunca bidaha olma olasılıgı yüksek oluyomş 😊