Gizos35 Selam kızlar 36+6 haftamda bebeğimin kilosu 3500 gr doktorum kilosu önde gidiyor planlı sezeryan yaparız 39 da dedi sizde durumlar nasıl merak ediyorum haftası ve kilosu bebeklerinizin kaç kilo olarak doğar aceba kızım😊
Bahar1644 Gizos35 benim 35 de 2600 idi pazartesi kontrol var bakalım , sizinkinin maşallahı var boyu kaç
Adenks Gizos35 ya bu doktorların sezaryen merakı ne anlamıyorum benim arkadaşım da 4500 normal doğum yaptı yeter ki siz isteyin
Mothertea Gizos35 bence fazla dillendirme canım hele akrabalarına falan hiç ben yaşadım iri Bebekti doğdu millet yok iki aylık bebe gibi bilmem ne diye diye çocuğum durduk yere zayıfladı inan bana yemesine rağmen görümcem böyleydi kilosu 4100 gram doğurdu 40 da Allah bağışlasın
Gizos35 Zeynepseyma 4 kiloya kadar normal doğum yaptırıyorlar 4 geçerse sezeryan daha iyi diyor doktorlar normalde yaparbilirsiniz tabiki bu tamamen isteğinize bağlı fakat doktor mutlaka uyarıyor
Gizos35 Adenks doktorum sezeryan meraklısı değil kesinlikle fakat uyarmak zorunda ben normal doğum istiyorum desem karşı çıkacak bir doktorum yok planlı gideceğiz zaten kilosuna bakarak 😊 ben her zaman için hayırlısını istedim Allah herkese en hayırlı doğumu kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻
Gizos35 Mothertea Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah🤲🏻 gerçekten çok doğru bazen dayanamayıp söylüyoruz ama söylememek lazım bencede
Gizos35 karanmom ayy korkuttunuz beni Allah korusun nazara inanırım😢 Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
Mothertea karanmom öyle vallahi mahvettiler gözleriyle benim çocuğumu şimdi hamileyim kilosu yüksek bile olsa söylemem asla kimseye
Mothertea Gizos35 korkma canım tedbirini al nazar diye bir gerçek gerçekten var inan hiç bişeyini paylaşma fazla
Syda78 Betbet3434 gayet normal canım 36+5 de çok yakın bir arkadaşım 2.500 kg ile doğum yaptı şimdi 4 aylık bebeği maşAllahı var 🥰
Caterpillar 36+0 da bizde 3100 gr idik yani netice ne olur bilmem MaşaAllah bebişinizi ama benim doktorum sezeryan meraklısı mesela 38 de çatı muayenesi sonrası karar veririz diyor bende normal istiyorum aksilik olmadıkça
Gizos35 Caterpillar maşallah sizin bebişide ☺️ doktorunuza normal istediğinizi belirtirseniz ona göre davranır bence benim eşimde tümör çıktı acil ameliyat olması lazım açıkcası psikolojimde pek müsait değil normal doğuma bide bebek kilolu zaten sezeryan istiyorum bende doktorda öyle diyince kabul ettim