Gzd80 Kizlar merhaba, bugun 24 saatlik idrar tahlilimde protein kacagi 1.14 cikti.. 24 haftalik hamileyim, benim gibi protein kacagi sıkıntısı yaşayan var mi? Eger sıkı takip edilmezse gebelik zehirlenmesinekadar gidebiliyormus.. ellerimde ayaklarimda sisme yok, tansiyonum 10/7 su anda ama cok korkuyorum...
Gzd80 Reyyan1310 hamilelikten once de hep takip ediliyordu ama 0.25 gibi cok kucuk degerlerdeydi... ilk kez bu kadar yukseldi...
Reyyan1310 Bendede ıga nefropatisi var ara ara gidiyorum bende inşaAllah sorun olmaz arkadaşım neftolofi ve kadın doğum takibini sıkı yaptır derim Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gzd80 Reyyan1310 bugun nefroloji doktoruma gidecegim, az once kadin dogum doktorumla gorustum, sıkıntı yaratmayacagini, cok yuksek ciktigini dusunmedigini soyledi.. ama tabii son soz nefrologumun.
Sevocan Bende de bu problem var malesef onlem alinamiyor sadece sıkı takip bol su içmek ve tuza dikkat etmek gerekiyor ben 22 haftalık hamileyim surekli tansiyonum be idrarım kontrol altında