2512tugbaclk Kızlar hastane araştır doktor araştır derken doğum vaktim gelecek sanırım😣 özel Güngören Hastanesinde doğuran sezeryan yapan memnun kalan varmı yeni bir doktor gelmiş yasemin hanım herkes memnunmuş bilgisi olan yazabilir mi ?
aycatanriverdi 2512tugbaclk ben yasemin hanımda muayene oldum çok ilgili bi doktor arkadaşım burada ali emre beyde sezeryan oldu onun sayesinde keşfettik bizde bence gidin eminim yasemin hanımdan memnun kalırsınız
2512tugbaclk aycatanriverdi ali emre beyide çok duydum ben sadece bir kez yasemin hanıma gittim ama çok kararsızım hala
aycatanriverdi 2512tugbaclk ben orada ayşenur hanımla görüştüm numarasını veriyim isterseniz bi konuşun onunla yardımcı olup baya ilgileniyorlar birebir eşlik ettiler bana da 0506 583 71 42
dilanyilmazzz 2512tugbaclk ayça önerdi bana da çok ilgili çalışanlar var bence dene şansını ali emre beyden yana
dilanyilmazzz 2512tugbaclk evet ayça ile beraber bana da asistanlık yapan arkadasın nosu 544 112 17 24 merve ismi whatsaptan mesaj at dönüş yaparlar tatlım
2512tugbaclk dilanyilmazzz sorayım bir şeyler mesaj atıp bakalım.. hastane de bana çok uzak napıcamı bilmiyorum
2512tugbaclk dilanyilmazzz canım konuştum eve gerçekten güzel bilgilendirdiler. Ali emre bey ve yasemin hanımın dönüşleri çok olumlu dediler birde bizimle takipli gebe olarak devam ederseniz doğumunuzda %10 indirim olur dediler tabi orası ne kadar doğru bilemicem
dilanyilmazzz 2512tugbaclk ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum bende her gittiğimde indirim yapıyorlar ne söylerlerse o yani bence şüphen olmasın
2512tugbaclk dilanyilmazzz açıkcası maddi olarak değildi manevi olarak daha çok tedirginim ben çok titiz bir insanım maalesef:( hijyene çok fazla önem veriyorum.. hastane hakkında olumsuz şeyler duydum tabi olumlu şeyler de duydum zaten hastaneyi biliyorum yıllardır. Üstelik detaylı ultrason çektirirken ameliyathaneye giren çıkanlarıda görmüş oldum ve çok tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum
aycatanriverdi 2512tugbaclk Kafana takılan bir şey olursa ara sor problem olmaz bence refakat ediyor zaten kızlar sana bi sorun olursa yardımcı olurlar