Htc_snn Gmz1991 bn ilk gebeliğimde de yüksek riskim vardı toxoplazma yüzünden birde kalp rahatsızlığım var ve bi kaç hastalık bebekte şükür bi sıkıntı yok ama benden dolayı gidiyorum ben genelde can tekin İskender hocaya gidiyorum 3. Polikinlik
Okaliptus Gmz1991 merhaba kaçıncı haftanızda sezeryana alacaklar acaba. Beşmde 2. Gebeliğim mecburi sezeryan olacak o yğzden merak ettim.
Gmz1991 Okaliptus plasenta aşağıda benim riskliydi o yüzden 37 haftaya gün verdi dr ama iki gün önce 35 haftalıkken kanamam oldu acil yatış yapıldı. Şuan kanamayı durdurup takip ediyolar her an alabilirler 36 oluyorum yarın
Ranadlbll Ben de o hastaneye gidiyorum 38+3 oldum gayet memnunum bir sıkıntı yok şimdilik, her seferinde farklı doktor oluyor ama sorun değil benim için yaklaşımları önemli 😊
Binnur06 Gmz1991 mrh bende etlik şehir hastane gidiyorum 1 kasim da gün aldim size sabah kaçta gelin dediler
Binnur06 TSK ederim cevap verdiğin için banada 6.bucuk dediler hayirlisiyla güzel gecer inslalh doğumumuz
Seher112 Binnur06 etlik şehirde kaç haftalıkken sezeryna alıyor bende orası takipliyimde 36 haftalık olduk henüz bişey demediler