Sahdormommy Pemberuya benim afedersin dışına çıkmıştı resmen şişti ama hamdolsun geçti kendi Dr da öyle demişti zaten
145356- Pemberuya o ne demek bu nasıl mümkün olabiliyor ? Bende normal doğum düşünüyorum aydınlatabilir misiniz rica etsem🥲
Nesli664066 Pemberuya benim de oldu krem verdi 2 tane sabah akşam 20 dk ılık suda oturdum çok şükür geçmişti çok zor o ya ben yürümekte çok zorlanıyordum
veramommy Benimde son haftam bu hafta içi normal doğum yapıcam ve basur oldum çok korkuyorum makat çatlamasından,sizin öncesinde bi şikayetiniz varmıydı
Pemberuya veramommy ben kendimi bildim bileli kabızım 2019 da da bi çatlama olmuştu baya çektim ama sonra geçmişti
Pinar61 veramommy Ben normal doğum yaptım sadece büyük tuvalet e 5inci gün çıktim onun dışında sorun olmadı
Pemberuya Sahdormommy aynen benimde böyle meme ucu gibi dışarıda Peki siz herhangi bişey kullandınız mı kendi mi geçti? Oğlumda 3.5 aylık ameliyat çok zor benim için yani
veramommy Pemberuya normal doğuma engel mi acaba bende şu an fitil krem falan geçirmeye çalışıyorum çok korkuyorum makata kadar yırtılmasından
veramommy Pinar61 bende şu an fitil falan kullanıyorum suniyle doğum başlatıcak doktor normal doğumda basur sorun olur mu bilmiyorum
Sahdormommy Gizemlibirisi sadede dikişlerimle birlikte oraya da pansuman yaptım temiz baktım zamanla düzeldi
Elfve Bebeğim doğduktan 6 ay sonra falan büyük tuvaletine yetişemedim hayatımın en kötü günlerinden biriydi kimse yoktu görmedi ama çok ağlamıştım
Elfve Pemberuya yani psikolojik etkisini bile anlatamam herkes sezeryan çok zor normal doğur kurtul diyor ama belli olmuyor oğlum 3700 doğmuştu kaslar etkilenmiş operasyon gerekir dediler her hastanede de yokmuş o alet hep acaba bigün biyerde başıma gelir mi korkusu oldu 3. Çocuk kesinlikle düşünmüyordum ama yine hamileyim
Sahdormommy Gizemlibirisi yok hayır hiç ellemedim temizlik ve pansuman dışında doktor zaten kendi zamanla düzelecek korkma demişti benim baya buyuktu
Gizemlibirisi Sahdormommy ayy ins brnimki de geçer.kabizda olmadım halbuki niye olduysa.tuvalette çok durunca da olurmuş ben hamileyken çok durdum.ameliyatta olamam hiç.ins geçer saol