pinarsu Merhaba kızlar 💕Bu aralar canım o kadar kokoreç çekiyor ki ama korkumdam yiyemiyorum .Ciğer filan sakatat türü yıyecekler yemıyorum uzak duruyorum olabildiğince bebekte leke olır filan dıyede etrafımdakıler yedırmıyor ama kokoreç yemekte bir sıkıntı olur mu ? 🤦♀️😭 Bu arada 11+5 günlük hamileyim 💕 👼🏼
Deletedmom344 pinarsu Kokoreç içinde yemeyin diyorlar. Sıkın dişinizi hem aşırı baharatlı rahatsız eder. :( Ben de severim ama mecbur bebişler için yemeyeceğiz.
yesillimonn pinarsu Canin cok cektiyse Bildigin temiz bi yer varsa al ye canım yoksa aklindan cikmaz 😁 bende yememek için çok sabrettim ama bi kere yedim bi sorun yasamadim sükür..
GzdeSar pinarsu ben 7 aylık gebeyim canın 3 kere falan yedim kokoreç işkembe corbası falanda içiyorum ayda bir yani o kadarcıktan da bişey olmaz içinde kalmasın ye
Kbrarsln pinarsu canım 16 haftadayım 4 5 kez yedim valla canım istedi ben bisey olacağını düşünmüyorum ciğer tamam da kokoreçden bisey olmaz ye canın cekiyorsa zaten içine bisürü baharat atıyorlar ☺️
pinarsu Deletedmom344 Normalde asla çekmez canım ama bu aralar o kadar çok aklıma gelıyor ki emin olamadım size sorayım dedim 🤦♀️Sıkmam lazım kendımı sanırım 😭
pinarsu yesillimonn Sürekli gittiğimiz yer var ama temiz mi yapılıyor bilmiyorum ama çokkk lezzetliii 🤦♀️Korkuyorum yemeye ama bu o kadar degısık bısı ki yedıgım bişey kesmiyor beni 😂
pinarsu GzdeSar 1 kereden bişey olmaz degıl mi 🙄Dün filan unutmaya calıstım ama bugun dayanamıcam sanırım 🤦♀️
yesillimonn pinarsu Ye canim kendini sıkma o kadar aklinda kalmasin bi kere yedinmi nefsini köreltmis olursun 😊
pinarsu Kbrarsln Ayy valla 1 kereden bişi olmaz doye sanırım tutamıcam bide 11 haftalık ya küçük ondan korkuyorum bişi olur dıye 🙄🙄
Bilge35 pinarsu ya çok canım istedi ama yemedim hiç. Çünkü bakteri mikrop yuvası . Na kadar temiz olursa olsun o riski almaya değmez. Ciger gibi de değil . Daha çok yenisiniz yemeyin.
AZehraa Benim de 7haftalikken falan acayip canım çekiyordu asermek değil ama böyle gördükçe istiyordum bir gece eşim aniden dışarı çıktı geldiğinde elinde kokoreç vardı bayağı ama yemedim 9.haftaya kadar falan o gece getirdi yarısını yedim doktor ye ama pişmiş olmasına güvenilir olmasına dikkat et demişti bana şimdi 11haftalik oldu bebeğim bir problem yok sağlığında bebeğin demişti doktor
pinarsu AZehraa Canım sureklı gıttıgımız yer var ama nasıl pısırıyor bilmiyorum 🤦♀️Hamileyim ıyı pışsin filan desemmi 🙄
Yasmnnn Ben cok severim çokta canım cekmişti 4-5 haftalık gebeyken yedim. Şimdi 10 haftalığım toplamda 3 kere yedim napim durduramadım kendimi bence ye icinde kalmasın🖐️
pinarsu Ebraradinn Canım yaa aslında oyle ınanmamak lazım evet ama cevredeki teyzeler nineler babanneler soyleyınce içine sinmiyor insanın 🙄
Nursema3207 Ebraradinn ay ne güzel bende 14 haftalığım baştan beri kelle paça işkembe kokoreç yedim ama bi ciğere cesaretim yoktu yazdığımızı görünce yiyeyim dedim 😍
Irmakdkm Kokoreç yediiğiniz yer temiz ve sağlıklı yapıyorsa zararlı değil kokoreç bende canım istediği üzere sürekli yiyorum nette görmüştüm kokoreç hatta yararlı diye..
pinarsu Irmakdkm Bende yararlı dıye okumustum canım ama nette yazan herşey yararlı sanki emin olamamıştım ondan sordum canım 🤦♀️Ama içime sinmiyor bişi olur dıye 😭