Sinemarya58 esrassdzgn kızımda hiç karnım yoktu ama şimdi 2.ye hamileyim oğlum olacak daha 23+0 olduk gören doğumun ne zaman diyor o kadar büyük yani 😂
Bebisbg34 esrassdzgn ben de 19 dayım ama şişmedii cıkmadıı 🙈 normal diyolar hareket hissediyor musun ?
mombarbie_ esrassdzgn benimde aynıydı 2 hafta önce şuan baya belli oluyor hemen değişiyor Bi anda karnın cikiveriyor 😅
mombarbie_ Bebisbg34 askim şuan 21+5im vallaha nasıl Bi anda bu kadar şişti bende anlamadım 22 24 haftalarda hissedilmesi normalmiş ilk bebislerde ben çok erken hissetmeye basladim
Bebisbg34 mombarbie_ evet bende ılk bebek demekkı ondan canım teşekkürleeer bı nebzede olsa rahatlıyorum böyle duydukca😅
mervemurat16 esrassdzgn iç karın genişse çok çıkmıyor bizimde 24.cü haftamız bitecek öyle aşırı bir şişme olmadı gazmış gibi duruyor zaten kilolu hamile kalmıştım
Sevdayilan esrassdzgn ben 23 haftalık. 5 çocuk olduğu halde dışarda hamile olduğum belli etmiyor ben demiyene kadar bilinmiyor
LamiyaCetinkaya esrassdzgn inanması zor ama nadir de olsa 9 ay boyunca karnı hiç şişmeyen kadınlar bile oluyor, bebeğin sağlığını etkilemez, zamanla büyür tabi heves ediyor insan o ayrı