NewMomm1 Kızlar 2-3 gündür adet sancısı gibi sancım oluyor ve sık oluyor normal bir durum mu ikinci gebeliğim ama ilkinde kürtaj oldum bu haftalara kadar görmedim bilmiyorum bu yüzden. Normal bir durum değilse gideceğim hastaneye tabiki.
Harvicell NewMomm1 bence gitmende fayda var sıklığı da önemli tabi 10 dk 1 5 dk 1 kasılma ya da sancı oluyorsa git
Minigininannesi NewMomm1 bence gidin enfeksiyon olabilir benimde öyleydi idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı
pandasever NewMomm1 kesinlikle gidin ilk gebeliğim di benimde 30. Haftadan sancılarım başlamıştı ben anlamadım için idrar yolu üşüttüm diye gittim acile. Meğerse doğum sancılarıymis. Kesinlikle ihmal etmeyin
Elzem07 NewMomm1 31+5 te daha beter sancılar yaşadım. Tam 32 de doktora gittim rahim ağzına baktı erken doğum riski yok dedi nst bile gerek görmedi yani. Yine de icin rahat olsun git canım doktora. Bana pelvis kemiklerin açılıyor o yüzden o kramplar kasılmalar başlıyor dedi
pandasever NewMomm1 evet canım girip çıkan sancı şeklinde oluyor Muş zaten sancı..o şekilde tecrübe ettim. 33 e kadar durdurabildiler benim sancıları Malesef erken doğum yaptım
pandasever NewMomm1 18 gün oldu bebeğim hala küvezde malesef. Daha da sürecin ne olacağı belli değil. Allah’ım herkesin yavrusunu bağışlasın kimseyi evladiyla sınamasın.. inşallah sizde vaktinde sağlıkla bebeğinizi kucağıniza alın.
Tugceliko-19 NewMomm1 hepimiz aynı şeyden muzdarabiz canım maalesef bazen geceleri öyle sancım oluyo ki kafamın dibi terliyo resmen . Düzenliyse eğer bu ağrılar 10 dk da bir gelip hiç bitmiyosa o zaman problem olmuş oluyo ama ağrılar çok normal görülen şeyler istisnai durumlar oluyo elbet