Ahsksdk Kızlar merhaba benim bulantılarım aşırı fazla oluyordu prillam bi fayda etmediği için onyzd verdi çok faydasını gördüm fakat 2 gündüe hafiften bulantılarım başladı ve ağız tadım çok kötü neden böyle olmuş olabilir aranızda kullanan var mı
Tugceliko-19 Ahsksdk o ilaç kanser hastalarının kemoterapi sırasında kullandıkları bi ilaç mide bulantıları için yani. O yüzden ağzının tadı değişmiş olabilir. Prilamı nasıl kullandın da etki etmedi ? Ben sabah 1 gece 2 tane içiyodum baya etkili oluyodu.
TheMomm Ahsksdk Ben kullandım 4 ay sabahları bulantim oluyordu ama istifra edemiyordm ilac engelliyordu o zaman da ağzımın tadı kötüydü ilacı bıraktım hala aynı gebelikten kaynaklandığını düşünüyorum
Ahsksdk Tugceliko-19 sabahları kullanıyodum sadece ama aşırı kötü geçirdim ben bulantılarım çok çok fazlaydı sabah uyanır uyanmaz böğürüyodum resmen bulantıya iyi gelebilecek herşeyide denedim
Tugceliko-19 Ahsksdk gece yatmadan 2 tane al sabah kalkınca da 1 tane al günde 4 tane içme hakkın var az içmişsin ondan işe yaramamış
Ahsksdk TheMomm ya demekki ilaçtan oluyor ağız tadının bozuk olması ya 2 gündür öyleyim bende anlam verememiştim