Burcu__0506 Kızlar bat 23 ekim 10’dan fazla test yapmıştım hepside tek çizgi bugün yine dayanamayıp test yaptım ve sonuç bu
Birhayalimvr Burcu__0506 bu kadar cok test yapmaya ne gerek var be canim adet gunun gecmedikce test yapma inan insan daha cok uzulup yipraniyor benim 2 yil oldu pozitif hic göremedim bu surecte bunu anladim test yapinca daha cok uzuluyor insan akisina birakmak lazim
FKRKS29 Burcu__0506 oy oy benim de aynı bugün koca Bi negatif gördüm, Rabbim selamet versin İnsAllah en hayirli zaman da olur
Burcu__0506 FKRKS29 2 defa kan testi verdim ilk 0.100 diğeri 2.00 çıktı doktor olabilir belki beta yükselebilir adetini bekle dedi şuan bi test yapayım dedim erken gebelik testi ve negatif
FKRKS29 Burcu__0506 Rabbim hayirlsi ile zamanı gelince hepimize çok güzel haberler almayı nasip etsin
Demsi_83737 Burcu__0506 benim de öyle adetime 8 gün kala beta 2 di. Bat günü test yaptım negatif. Ve beta yükselmedi maalesef
Burcu__0506 Selcanunal2004 bu ikinci evliliğim canım kızım da hemen tutmuştu evlendiğim gün kalmıştım oglumda öyle ilk ay denedik 2.ci ay kalmıştım şimdi böyle olunca üzüldüm açıkcası..
FKRKS29 Burcu__0506 ya umitten sonra daha kötü oluyo cidden , benim eşim hep olmamış gibi bakiyo ki olmazsa üzülmesin ama bu ay yumurtlama takibi yaptık ve baya degerlendirk bakalım bekliyom biraz daha regl olmazsam Bi daha denicem test🤷♀️
Burcu__0506 FKRKS29 bende bilmiyorum yumurtlama filan bilmiyorum canım ben adetim bittikten hemen sonra değerlendirdik bakalım ne oldu