Bugün birazcık buruk, duygularım çok karma karışık kızlar.. 34ncu haftamda doğumum olacak… Bugün kontrolume gittim 33+5 günlüğüz, 29ncu haftamdan beri tansiyonla uğraşıyorum. Hep 1-2 hafta önden giden bebeğim, tansiyon sonrası 1-2 hafta geriden gitmeye başladı tansiyon yüzünden.. Çocuğun kilosu 1 hafta sabit kaldı evet biliyorum asla hoş bir durum değil. Kilo konusunda da yarışmıyorum, benim icin en önemli olan sey oğlumun sağlıklı olması aslında, ama bugün kontrole gittiğimiz de 1910 gram olduğunu öğrendim ve kendimi hep suçladım. Keşke hep dikkat etseydim diye. Aslında dikkat ediyorum en başından beri kilo alması için gereken besinleri tuketiyorum ama tansiyon işi bozdu maalesef ki.. Bugün doktorum detaylı ultrason istedi, plasenta yaslanması görüldü, suyumuz da azalma vs. Bir kaç bir şey daha söylediler, detaylı ultrason doktoru ve kendi doktorum konuşup kararlastırdılar pazartesi günü doguma almaya karar verdiler. İçim bir yandan çok buruk oglumu o gün alıp cıkamayacağım, onu hastane yollarında bekleyecegim. Bir yandan da allahtan ciger gelistirici olmuşum diyorum. Bebeği bu kilo da doğup eve getirenler oldumu bir sıkıntı yasamayanlar ?