teachermom1 Demetus Elmalı-tarçınlı-cevizli kurabiye yapıp buzluğa atabilirsiniz. Canınız isteyince çıkarır pişirip yersiniz.
Evremoz Demetus rendeleyip tarcin ve seker ile pisirip buzluga attim porsiyon porsiyon ,elmali kurabiye ,elmali pasta elmalı toplar ne isterseniz
Bircanm Demetus elmaĺı kurabiye harcı hazırlayıp soğuduktan sonra buzluğa atabilirsiniz kurabiye yapacağınız zaman hamurunu hazırlamanız yetiyor benim dolabımda bekleyen 2 poşetim duruyo öyle içine ceviz ve tarçın koymadan tabi 😊
GulserenKY Demetus Elmanın kurusu güzel oluyor kahvenin yanına filan çok az bir kısmını deneyebilirsiniz. Onun dışında kurabiyesi güzel olur. Bide sirke yapabilirsiniz ev yapımı cok sağlıklı
LavinsMom Demetus elmani rendeleyip icine ceviz tarcin ilave edib pisirip , elde edilen harcdan elmali rulo pasta, kurabiye, turta yapabilirsiniz.
deniizz_ Demetus ben haşlıyorum içine biraz şeker atıyorum blenderdan geçirip süzüyorum meyve suyu gibi oluyor yemeklerin yanında güzel oluyor 🥰
Nurdemirto Demetus elmayı rendeleyip şeker tarçın katıp isterseniz cevizde soğuyunca buzluğa atabilirsiniz acil bi misafirde kurabiye tart yapabilirsiniz