Zelihaa1409 nzlbrn Bı tanidgm şeker yüklemeyi yaptrmasina ve normal çıkmasına rağmen bi ay sonra gebelik şekeri çıktı ozaman oda kesin degl oda hep açlık tokluk kan sekerine bakitip kontrol edyo.
Melike_4949 Pamuk evet oluyordu canım ama insülin kullanınca geçti mesela insülin kullanmadan bir gün önce basım o kadar ağrıyorduki yataktan çıkamadım gözümü acamdim uyku hali yapıyor birde
Gozdeku tugba_2365 o yüzdendir ki bilmediğim hiç birşeye yorum yapmadığım halde yorumlarım siliniyor 🤷🏻♀️
Cocuk_Gelisimci_Anne nzlbrn ben ilk oglumu 2020 de dünyaya getirdim o zaman yaptırdığım da çıkmamıştı hamile olmadan önce de şeker testi verdim çıkmamıştı şimdi 23+4 haftalık hamileyim gerek var mı
nzlbrn Cocuk_Gelisimci_Anne her gebelik farklı oluyor ilk gebeliği normal geçip sonra çıkan insanlara şahit oldum ama mutlaka doktorunuzla görüşün onun da fikirlerini alın bebeğin ölçümünü normal şekerinizi bilmeden yorum yapmam doğru olmaz 🙏
Cocuk_Gelisimci_Anne nzlbrn teşekkür ederim evet danışaxagm detaylı ultrason da herşey çok güzel çıktı 3 tarama da da ama bilmiyorum