irrm05 Herkese merhaba bebek kıyafetlerini yıkayınca balkona mı seriyorsunuz yoksa odaya mı seriyorsunuz çoğunun odaya serdiğini görüyorum sebebi nedir acaba bilgim olmadığı için soruyorum 1 haftaya bende yıkamaya başlayacağım 🌸🫶👼🏻
ekc irrm05 Oda da kurutmak mantıklı toz toprak mikrop almasın boşuna mı yıkıyoruz yoksa özel deterjan alıyoruz birde 😅
Minikperi irrm05 4 yıldır balkona seriyorum ben şehirde yaşıyoruz ama o kadar da toz toprak olacak kıyafette. Silkeleyerek topluyorum o ayrı. Kızım 4 yaşında bir problem yaşamadık 😂
Canann1601 irrm05 ben de nasipse haftaya başlamayı düşünüyorum yıkamaya içeriye sericem çünkü hava rüzgarlı ve anacaddede oturuyorum 3. Kat ama yine de çok toz geliyor normal kıyafetleri bile boş odam var orda kurutmalıga asiyorum
Melike_02 irrm05 odada kuruttum. Çamaşır askılığımda. Kurutma makinem var ama biraz tereddütte kaldım kıyafetler çeker küçülür diye 😅
EbruBoluKaya Ben odada kuruttum balkonda çok rahat kururdu ama benim balkonum yola çok yakın ve toprak yol toz olmasından korktuğun için içerde kuruttum sonrasında ütüledim
yamanagihan irrm05 hava güzelse balkon hava kötüyse içerde diye düşünüyorum 😂 çok fazla da temkinli olmayın her şey olacağına varır arkadaşlar.
inci_tanesi irrm05 İceridede vardır toz ben hep dışarı serdim bir sıkıntı yaşamadım asil içerde kurutmayi çok doğru bulmuyor doktorlar