Sevdafrkn Ben bir kaç gündür gribim burun akıntısı boğaz ağrısı çekiyorum hamilelikte ilaç kullanamamak ne kadar kötüymüş siz hasta olunca ne yapıyorsunuz önerebileceğiniz bisi varsa söyler misiniz
Bebegim3444 Sevdafrkn salgına yakalandım bende doktor serum taktı parol serum bir iki takviye koydu ama tabi hafif geçirdi ilac kullanımdaki gbi degil. Ama insan biraz da olsa rahatlıyor.
gamzecgr Sevdafrkn bol mandalina portakal ve su için bir de taze zencefil alın zencefilli ballı ıhlamur çok iyi oluyor günde 2 kere de Minoset içebilirsiniz 1 hafta önce bende bı yakalandim o salgına doktorum bunlari önerdi işte 2 günde kendime geldim allahtan uzun sürmedi
tugcesakzci Sevdafrkn vallahi tam anlamıyla 4 gündür sürünüyorum. Ilık limonlu su içiyorum bol bol ekstra bir şey yapamıyorum doktorum sıvıyı bol tüket dedi
Gamzeramo Sevdafrkn ben bir ay olcak nerdeyse öksürükten kurtulamadim o kadar gece gündüz öksürük tutdu ki 2 haftadir resmen kaburgalarim agriyo oksururken hala gecmedi lanet öksürük
Mutluolanbiri Kaç haftalık hamile olduğunuza göre değişir. Ben hiç evdeki yöntemlerle atlatamadım doktora gittim bazı ilaçlar doktor kontrolünde kullanılabiliyor. Enfeksiyon durumunun değerlendirilmesi gerek. Geç olmadan doktora gidin bence.
Esraaa4242 Sevdafrkn Çinko çok iyi geliyor hamilelikte de kullanılıyor hemen toparlıyor yurtdışındayım burda ki doktorlar hep onu veriyor
Gmzgkck_ Bende gribim 5 gündür ıhlamur nane limon hiç bisey kar etmedi. Parol serum yedim 3 kere hala sinüslerimde sıkıntı var ama işe gidebilecek duruma geldim şükür baş ağrım olmasa iyiyim evdede çok mandalina yedim