Busy Eşimin iki adı var ilk adını kullanıyor. İkinci adı Can ama onu kullanmıyor . Ben de çocuğuma can ismini koymayı düşünüyorum ama eşim direkt iki adımı da koyalım diyor ısrar ediyor ayy evde iki tane aynı isimde bi garip olur diyorum . Sen can diye seslenirsin diyor. Eşinin adını çocuğuna veren oldu mu hanımlar?
Ladybird06 Busy Geçenlerde duydum biri bebeğine eşinin adını koymuş yanına da ikinci bir isim eklemiş.
bebikveben Busy of ben de isterdim direkt eşimin adını koymak ama benim de eşim istemedi😂🥲 iki ismi var, kullanmadığı ismim olsun bari dedi beni kırmadı, ikinci ismi de ben seçtim. Böyle de sindi içimize😂
Bebegim3444 Busy arkadaşım iki çocuğuna da esinin ismini koydu yanına ek bir isim daha verdiler. Misal benmde kızım olsaydi kizlik soyadımı verecektim kiz ismi zaten 😃
Busy aslanprenses_ valla anlam veremiyorum ben de 😂 çok istiyo diye de kıyamıyorum 😅 bence de tek Can olması daha mantıklı
GulserenKY Eşimin adı Yusuf. Oglumuz olacaktı eşime senin adın olmasa direk onu koyardım dedim. Ama baba da olan ismin aynısı çocukta olması garip bence. Başka isim yokmuş gibi 😅 Kaynana kayinbaba ismi isteyeni çok gördük ama kendi ismini isteyen bir baba ilk defa görüyorum
Busy GulserenKY ya aynı evin içinde isimler karışacak o sıkıntı 😂 benim eşim biraz garip herhalde. Kendini bebekle çok bütünleştirdi 😅
GulserenKY Busy O zaman onunda gönlü olsun iki isim koyun birisi onun adı olsun diğeri sizin istediğiniz bi isim olsun 😄
BirazbundanBirazondan1 Busy ayy ben tuhafını söyleyin. Benim koca Bebek erkek olursa eşim kendi ismini (adı Kürşad) yanına başka isim ekliyor. Kız olrsa benim ismim tabi bu yanına isim eklemek istedi. Bende evde tek Kürşad yeterli diye karşı çıktım. Güzel olur diye çok dolaştı. Benden yüz bulamadı 😅
Xxxmelodi666 Busy erkek olarak görmedim de çalıştığım yerde yemek dağıtan abla vardı ismi mineydi kızının ismide mineydi babası illa senin ismini koyalım demiş koymuşlar😂