Eceeee canm açıkcası kızımdan sonra hamilelikten korkuyordum ama fazla korkmak yersizdi beni hiç kötü etkilemedi kaybettiğim bebeğim ilk üç ay normaldi herşey yolunda bir gece ansızın kanamam geldi ama öyle böyle değil hemen hastaneye gittim Altan muane istedi ben izin vermek istemedim ama dedi mecburuz tabi her ay düzenli doktora giderim kan idrar kanamadan sonra bir kiloluk serumlar kalçamdan aldığım en ağır yağlı iğneler ve düşük önleyici haplar ve altıncı aya kadar girdim en son doktor kanama durdurulamıyor elimden geleni yaptım başka doktora git dedi bende Diyarbakır’a gittim bana dedi kanamayla birlikte suyında azalmış bebeğin hayatını sonlandırmak zorundayız kabullenemedim eve geldim Batman’a sonra benim kendi doktoruma gittim bana anlattı dedi bebek rahiö duvarına zarar verecek kanamayla suyun gelmiş belliki enfeksiyon keseyi yırtmış ve bebek doğsa bile yaşama şansı vermem kızımda Sezeryan bu kaybettiğim bebeğimde ise normal Doğuma hazırlandım ve on bir saat azap çektim ve doğduğunda ölü doğdu karnımda yaşıyordu tabi ve bebeğin eşiği kaldı sonradan doktorum çıkarınca avucum kadar kalmıştı okadar kanamada oda eksilmiş ve sapsarıydı bu şekilde Doğumdan altı aya kadar da kanamam kesilmedi ağır ilaçlar sonucu kesildi o şekilde yani bana en son derecede enfeksiyon dediler