Maryhoney Orta düzeyde yaşa bağlı risk olduğunu soylediler sıvı aldırmayı reddettim çok kötüyüm yardım edin Ankara’da fetal DNA nerde yaptirilir
tugcesakzci Maryhoney Eskişehir Osmangazi Üniversitesi genetik bölümü FETAL dna testini ücretsiz yapıyor Eskişehir ankaradan çok yakın dilerseniz oraya yaptırın.
Maryhoney Artununannesi şuan sadece ikili yaptırdım 12. Haftadayim böyle sonuç çıktı harap oldum. 3 hafta sonra 3lu mu ne varmış onda da bakarız dedi sıvı aldırmak istemedim şuan kesin mi sizin belli mi
Artununannesi @“Maryhoney”# Maryhoney yaş riskim yoktu fakat trizomi21 740lardayken dörtlüde 418 lere yükseldi yaptırmadım henüz birşey detaylıyı bekliyorum
Artununannesi Maryhoney genoks gelirken aramanız yeterli demişti 0552 955 44 78 bayanın numarası 3 ila 5 günde çıkıyormuş
Maryhoney Artununannesi bana bı kagitta vermedi Etlik şehir Hastanesi sadece dediği orta duzeyde yasa bağlı risk çıkmış dedi bu kadar o an dondum kaldım soru da soramadım keşke kağıdı aldaydim
busraayksll Maryhoney benim de 3lu de yüzde 60 risk çıkmıştı detaylı yi bekledim kesinlikle Çukurambar da Ali İpek var ona gidin Ankara’nın en ama en iyisi
Deletedmom_112 Maryhoney ultrason görüntületiniz normal mi ense kalınlığı burun kemiği ? Yaşınız kaç ? Anladığım kadarıyla her şey normal bi yaş riski mi çıkmış ?
Maryhoney Artununannesi kağıt vermediler. Tek söylediği orta düzeyde yaşa bağlı risk var dedi istersen sıvı alalım onunda düşük riski varmış. 100 kişiden 3unde olan bı risk dedi
busraayksll Artununannesi çok şükür çıkmadı canım, bu testlerin yanılma payı çok yüksek. Detaylıua 21 de girmiş olmam lazım. Yaş faktörünü tabi bilemiyorum ama kesinlikle Ali hocaya git başka kimseye gitme
GulserenKY Maryhoney Korkmayın sakın olun burda böyle söylenip sonucu temiz çıkan çok insan gördüm. Eminim sizin de öyledir. Sadece riski söylemek zorundalar. Rabbım saglikla kucağınıza almayı nasip etsin.