Sevvallo Dantelsiz ,sade ,doğum sonrası da kullanabileceğim pijama bulamıyorum bulduklarımın da stoğu yok :( Lcw dan alan var mı? Önerilerinize açığım sizler neler aldınız kızlar.
M-Y2020 Sevvallo kapıda ödeme imkanı ile Instagramdan sipariş verdim bakalım nasıl gelecek eğer iyi gelirse bir takım daha alacağım
Kediannesi1 Sevvallo ben çıktım hani şu penti tarzı mağazalar var ya oralardan aldım lohusa diye almadım direk normal pijama aldım önü düğmeli ama geceliğimi lohusa tek gecelik aldım azcık bol olsun diye
Bmbe21 Sevvallo ben gibi dantel sevmeyenler için trendyolda magic form lohusa diye yazın bakın normalden fiyatlar biraz yüksek ama ben çok beğendim mükemmel:)
Canann1601 Sevvallo LCW dan aldım bunları kumaşı gayet güzel pijama takımı çok esnek çok rahat elbise pijama takımına göre bir tık kalin kumaşı ama duruşu çok güzel omuzlardan düğmeli emzirmek için
Selcanunal2004 Sevvallo penti de şuan 1 alana 1 hediye var. Bende 2 takım sade pijama takımı aldım canım. İkisi 750 tl geldi. İstersen bir bak. Bende sade birşey istedim Hastanede giyerim diye düşünüyırum
Selcanunal2004 busraayksll yani evet takımı 350 falan geldi istersen bak Daha gelmedi kargo ama bakalım
busraayksll LCW iyi alanlar memnun ama 600 700 etmez bence normal camasircilarda çok kaliteli pamuklu pijamalar 300 lira
Selcanunal2004 busraayksll evet ama kendi magazada da var indirim Hepsiburada da var Beden için vs bakabilirsin hepsine
Nurdemirto Sevvallo pentiye bakabilirsiniz hemde 1 alana 1 bedava var şuan fiyatlarda lc waikikiyle aynı en azından 2 pijamanız olur
yesilkahve Sevvallo ben Pierre cardin ve Lcw den aldım. İkisi de düğmeli klasik pijama modeli, doğum sonrası da gayet giyilebilecek şekilde yani tavsiye ederim
Sevvallo Kızlar penti mağazaya gittim denedim pijamaları çoğu polyesterdi bi tane beğendim onda da beden yoktu