Asena0307 Ecece benimde cok canim cekiyor ama yemiyorum zor tutuyorum doktorum kesinlikle tüketme yapay maddelerden yapiliyor dedi ☺
MomNalbant Ecece seyler var balli yulaf ve misir gevregi bak onlar hem daha lezzetli hemde lifli ve saglikli hatta gerekli ☺️ Onu terci edebilirsin sabahlari bende yiyorum
Ozgur55 Bilemiyorum şeker oranı yüksek olduğu için zararlı olabilir bende çiğköfteye taktım doktor yeme dedi 😔
AnnEemm Ozgur55 ben neredeyse gergin yiyorum biley olurmu ki ilk hamileliğimdede yemiştim Allah’a şükür gayet sağlıklı yenmemesin sebebi ne
Popmum Canın çekiyorsa bir kase ye. Şahsen canım ne çektiyse yiyorum az da olsa. Çünkü beynimiz bunu dile getiriyorsa mutlaka vücudun bir ihtiyacı var ve sinyal gönderiyor. Ona bakılırsa biz ne yiyelim her şey artık zararlı. Yediğimiz sebze meyve de hormonlu tavuk yoğurt süt vs de işlemden geçiyor. Her zaman organik beslenmek de bu devirde çok zor. Bebeğe zaten faydalı olan tarafları gidiyor. Doktorum ne canın çekerse ye dedi. Oldukça da güveniyorum. Yasaklanan şeyler arasında bitki çayları aşırı kahve tüketimi ananas maydonoz hurma çiğ et ebegümeci var listemde. Bunlar dışında her şeyi az da olsa tüketebilirmişiz.
Popmum Ecece afiyet olsun yarasın 9 ay ne yicem diye düşünmekten dert sahibi olacağımıza biraz biraz her şeyden yiyelim takma kafana 😁