babycom456 Kızlar adetime 6 gün var yoğun süt beyazı akıntı geldi ama yapıskan uzayan değil , süt beyazı renginde hamilelik belirtisi flan olabilir mi
sendekimsinnn babycom456 hamilelik oldumu acaba o akıntıdan sonra benimde adetine 1 hafta var bmdede süt beyaz akıntı var hamile kaldımmı acaba
babycom456 Esmaxzcv adetime 6 gün var ama test yapsam erken olur belki bekleyım bıraz daha yıne hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Merve-metin babycom456 yok canım çıkmaz bi kaç gün daha bekle sonra test yap yoğun süt beyaz akıntı hamilelik belirtisi diyorlar ama sen yine bekle hayal kırıklığı yaşamamak için 🙏🏻 Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin sana canım 🌸🌸
Merve-metin Burcu__0506 şeffaf yumurta akı gibi akıntı gelirse yumurtlama başlamış oluyor canım çatlama olduğunda da yumurtlamadan 1-2 gün içinde kasıklarda ağrı oluyor ve akıntı yoğun ve krem kıvamında geliyor canım bu şekilde ben takip ediyorum sende takip edebilirsin aynı zamanda internette ovülasyon hesaplama yapabilirsin o dönemleri değerlendirebilirsin 🙏🏻
Burcu__0506 Merve-metin teşekkür ederim canım eşim izne geldiğinde değerlendırdık 5 ay sonra tekrar değerlendırırm inşallah