Ozlemtanboga Biz 15+6 olduk etrafımda sürekli aynı şeyler duymaya başladım ‘hissetmen lazımdı nasıl hissetmiyorsun doktora git vs falan’ sizce erken değil mi hala doktorum da 20 haftadan itibaren hissetmeye başlarsın demişti ondan dolayı içim rahat aslında ama yine de size danışmak istedim.
DilarArslan Ozlemtanboga ben 17.haftanın sonunda hissetmiştim. İlk gebelikse 22ye kadar hissetmeyebilirmişsin için rahat olsun 🌼
melissannesi Ozlemtanboga Canım ben 20. Haftada hissettim 16 çok erken yani aslında o haftalardada haraket var fakat bizim onu duymamız çok zor, etrafına kulak asma zaten vakti geldimi çok güzel hissettiriyo merak etme☺️
Bukkiletta 18 de hissetmeye başladım o da belirli belirsiz. 20 deyim çoğalmaya başladı ama yine çok değil.
NeeSalman Şu etraftaki insanların bilirkişi gibi yorumları cidden can sıkıcı. Bebek hareketleri en erken 17. Hafta gibi hissedilir ama tabii her bebeğin gelişimi farklı. Annenin karın bölgesindeki yağ oranı da hareketleri hissetmeyi zorlaştırabilir. Sağlıklı bir hamilelik için etraftaki insanlara ( buna aile içindekilerde dahil) kulak vermemek en iyisi 💆🏻♀️
dishonest Şu an 16+3 deyim yaklaşık beş dakikadır oğlumun pıtpıtlarını dinliyorum 😍 daha önce de hissetmiştim ama bu kadar sürmemişti çok kısaydı dikkat etmesem farketmezdim.
Bulut74 İlk kızımı 20. Haftada hissettim. Bu ikinci hamileliğim bunu 13 de hissetmeye başladım. İlk gebelik biraz geç olabiliyor. Çevremize bakarsak hastaneden çıkmamamız lazım. Yakın zamanda hissedersin merak etme 😌🤗