sevgdemr5 Kızlar merhaba 33 haftalık hamileyim bugün kontrolümüz vardı bebeğimin kafa yapısı 36 hafta ile uyumlu. Böyle olanlar normal mi sezeryan mi doğum yaptı acaba
mahperii sevgdemr5 canım benimde öyle 3 hafta önde ama ne olucak belli degil 34. haftamdayım suan günümüzü yakalayamazsak doktor dogum seklimiz degisebilir demisti
Zeynep_ze sevgdemr5 benimkide öyle ileri gidiyor diyordu 3hafta önden diyo kilo olarak değil ama kafası büyük diyordu ben normalde tüp bebek olduğu için sezaryen olacaktım ama zaten bu durumda doğumu etkiliyormuş sezaryen olacağım her türlü
sevgdemr5 Zeynep_ze evet evet canım benim de kilosu haftası ile uyumlu ama baş çevresi 3 hafta ileride, doktor baş pelvis uyumsuzluğundan zorunlu sezeryan olabilir dedi bana da, hayırlısı diyelim artık ❤️
Nurr29 Bizde 31 haftalığız kafası 2 hafta önde gidiyor normale döner mi acaba doktorum herhangi bişey demedi bu konuda
sevgdemr5 Nurr29 Kuzum 2 hafta normal diye biliyorum 2 haftadan sonrası sıkıntı galiba ama hiç emin değilim ❤️
Nurr29 sevgdemr5 bende korktum bir an çünkü doktorum bişey demedi ama eltilerim felan sezeryan olur kafası büyük diyor da bakalım hayırlısı canım benim inşallah seninde hersey gönlünce olur 🌸