habibebas Kızlar merhaba 26 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini çok hissedemiyorum bu normal mi bu günlerde hiç hissedemiyorum çok üzülüyorum ne yapabilirim .Başına böyle bir şey gelen var mı .🫣
hande777 habibebas hiç üzülmeyin ben gece acile gitmeye kalktım kesin bir şey oldu diye. Şimdi gülüyorum 😇 28. haftadan sonra içerde kung-fu yapmaya başladı benim ki😬
Minigiim-vebenn52 Çikolata ye su iç merdiven inip çık vişne suyu iç türk kahvesine hareket eden bebekte oluyormuş ye iç sola yat sırt üstü yat hareket ettirmeye çalış hareket etmesi lazım bu haftalarında artık hiç ettiremezsen doktorunla görüş
habibebas Evet ilk gebeliğim cinsiyetimiz de kız yine de endişeleniyorum sürekli elimi koyuyorum bir hareket yok
Nurr29 Analık ne garip duygu🤷♀️ Hepimizde oluyor demek ki bu bende çok kafaya takıyordum hareket etmiyor diye 2 gün hareket etmediği oldu hastaneye gittim orda hareket etmeye başladı ama dediğim gibi 30dan sonra düzene giriyor
habibebas Evet öyle bende çok üzülüyorum araştırıyorum daha çok üzülüp panik yapmaya başlıyorum inşallah öyle olur 🙏