Minnakkurabiyeveannesi27 Uffu Tam haliyle kişiden kişiye değişkenlik gösterir kuzum o kimine bakıyorsun 6-7 aylık olmuş hâlâ hamile gibi değil kimisine bakıyorsun 2-3 aylık karnı bayağı büyük senin vücut yapınca ve iç karın büyüklüğüne göre degisir
eliftalay Uffu ilk hamileliğimde 7 aylıkken belli olmaya başlamıştı, ikinci hamileliğimde 4 aylıkken kocaman oldu:) değişkenlik gösteriyo gerçekten🙂
Minnakkurabiyeveannesi27 ebrarmom08 evet büyür ama bazılarında bariz görünmüyor örneğin benim karnım 3 aylıkken belirgin oluyor ama kuzenim 7 aylıktı henüz kimse hamile olduğunu dahi bilmiyordu çubuk gibiydi yani değişken bir durum
nurhuma17 10 +3 deyiz ama şimdiden çıktı anlam veredim çok erken geldi bana ama oldu işte yapacak bisey yok🙂
tugbadurmaz34 [silindi] aynıyız 😂😂 ya acaba zayıf insanların daha mı çabuk çıkıyor yoksa iç karnım olmadığı için mi hemen çıkmaya başlıyor 😁
Musemma06 24 haftalık hamileyim karnım dümdüz Hamile kalmadığım zamankiyle hiç bir fark yok bebeğin hareketleri de olmasa Hamile olduğumu kendim bile bilemem 😂😂 kişiden kişiye değişiyor
littlefish Ben de 20+4 oldum dümdüz karnim. Doktora sordum “olabilir, normal” diyor. Zaten benim doktorum her seye “normal” dedigi icin icim rahat etmiyor bir turlu karnim biraz belirginlessin bir hamile havasina gireyim istiyorum 😂
Hnd_01 Uffu 30 haftalık hamileyim.otobuste yer vermiyolar ,😂 ancak çok dar giyinmem lazım.kilo almayla da alakalı karnin erken çıkması.benim ikinci hamileliğim.henuz hiç kilo almadım Cnku şimdiye kadar 6 kilo verdim.
irrm05 7.5 aylık olduk hala dışardan gören anlamıyor hamile olduğumu bence kişiden kişiye değişiyor ve tabi giyinmeyle de alakalı tesettürlü olduğum içinde anlamıyorlar bence😅🌸
Leyla1993 Uffu 20den sonra benimki tam 6aylikdi bir an cikdi o zamana kadar fark edilmiyordu.simdi 4 cu aya gecdim ikinci hamileleigim azacik biliniyor
Birceliiiii Uffu 25+4 kapalıyım bol giyiyorum o yüzden 3 hafta önce belli olmuyodu ama 3 haftadır artık belli oluyor.Kişiden kişiye cok değişiyor 12. Haftada cıkanda bar 30. Haftasına kadar hiçbişey belli olmayanda var 😊