Ezel16 yagmur-68 Bekle bakalım canım arkadaşımda yeni hamilelikte haberini aldı 14. gün negatif 1 hafta sonra pozitif oldu şuan 5 haftalık hamile .. Geç döllenme demiş doktor o yüzden hayırlısı inşallah 🤲🏻 14 günlük süreçte belirti falan var mıydı canım ?
yagmur-68 Ezel16 yok iki gün önce kasığıma bi sancı saplandı tek seferlik sonra olmadı başka da bişey hissetmedim🥹
Zeynomerve yagmur-68 benimde işkinde olmamıştı biliyor musun.. hiç üzülmedim hep dua ettim .. sakın üzülme vardır bir hayır kuzum dua et hep vazgeçme. Bol bol dua edeceğim hep edeceğim 🙏🏻
yagmur-68 Zeynomerve ediyorum kuzum tabi ki Rabbim nasip edecek başta 🤲🏻 ama belirti filan da yok ya en iyisi tüp bebeğe yönlenmek bence
Zeynomerve Ezel16 amin canım benim 🙏🏻 dualarımdasınız rabbim kalbinize göre versin inşallah 🙏🏻 sizden de güzel haberler almak istiyorum
Edakgndzzz Zeynomerve benim de 2 gün önce 11.40 bugün 27.63 çıktı. İğnenin 15. İğne günüyle 16. günü. İğne etkisi değil bu dimi
Zeynomerve Edakgndzzz iğne etksii 12 ile 14 gün sürer diyorlar o kadar iğne etkisi devam etmez bence. Ve zaten yükselme olduysa gevelik var demektir. Sonuçlarınızı doktorunuza hemen gösterin
uzcn Bende catlatma ignesi oldum 2inci kez bugün 6incu günü ve çok fazla kramp ağrılarım var bu normal mi birde nokta kadar kan geldi
Edakgndzzz Zeynomerve doktor adet gecikmeni bekle dedi kızdı. 2 gün var adete. Bikaç gün sonra gidicem olmazsam eğer
Zeynomerve yagmur-68 kaç kilosun bak kilo çok önemli ve düzenli beslenme. Ben 15 kilo verdim diyetisyenle eğer kilon fazlaysa kilo ver
Zeynomerve Edakgndzzz doktorlar kızmaya çok meraklı zaten. Sinir oluyorum gerçekten! Neyse kızıyorsa.. sabır yavrum yorma kendini yine dua et bol bol.. hakkında hayırlsıı olsun