Eymen18 32 haftadayım ve bebegimin ters duruyormuş dönme ihtimali olur mu sizce benim ilk gebeligim olduğu için bilmiyorum
Eymen18 Dmtozcy38 benimd3 sezeryan döner mi bilmiyorum ama zaten bel fıtığım var o yüzden sezeryan olabilrdim buda supriz oldu
SerenYiitolu Dönme ihtimali dönmemesinden daha düşükmüş merak etmeyin içinizi ferah tutun bebek sürekli hareket ediyor bende de tersti normal pozisyona gelmiş 😉
Eymen18 SerenYiitolu yürümem bile azaldı nefesim kesiliyor hemen bizimki dönmez gibi geliyor keyfine düşkün biraz benim paşam
SerenYiitolu Eymen18 canım bende aynı durumdayım hep aşağıya baskı hissediyorum şuan 36. Haftamdayım her gittiğimde farklı pozisyonlarda oluyor ben bazen wc ye bile kalamıcak duruma geliyorum oluyor maalesef dediğim gibi içini ferah tut hayırlısıyla sağlıkla gününde kucağına alırsın inşallah😍🙏
Eymen18 SerenYiitolu amin cnm fitik var cuma günü belli olacak nasıl doğum olucagi bakalım aslında korkuyorum ama bakalım ne olacak
SerenYiitolu Eymen18 hakkınızda hayırlısı olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah🙏🙏
Deletedmom05 Ters doğan bir bebek olarak yorum yapayım o zaman. Hersey normal iken ters olduğum anlaşılmış normalde doğarmışım ama hem ters hem bir ayak verdiğim için sezeryana alinmisim😄 umarim döner anne zorlanıyor çünkü