Kardelennn21 Bsss aayy yap canım varsa çıkar Benim 18 Eylül de ayın 10 unda erken gebelik testi yapmıştım çok çok silik çıkmıştı
Meryemim_ Bsss yap canim bende bat 23kocaman negativ ilk idrarla yaptim haber ver bana da ama gelen giden yok
Bsss Erken gebelik testinde yanılma payı varmı sonrada pozitife dönermi sizce , genelde erken gebelik testi yapan herkeste silik çizgi oluşuyordu belli belirsiz bile olsa bir umut pozitife dönermi 😞
Merve-metin Bsss canım erken gebelik testi doğru sonuç her zaman vermeyebilir o yüzden adet gecikmesini beklemek en mantıklısı çünkü beta değerin 5 olsa bile bazı marka testler göstermiyor negatif olarak çıkartıyor dün ben predictor early marka test aldım ama hcg ölçümü 10 yazıyor 10un altını göstermiyormuş o yüzden mantıklı olan gecikmeyi bekleyip yapmak geç döllenme olabilir yumurtlaman geç olduysa negatif çıkar herşey olabilir adet olmadığın sürece pozitif şansın her zaman vardır unutma sakın 🙏🏻 Kendini strese sokma düşünmemeye çalış bebişin seni bulacaktır eminim sadece rahatlat kendini biraz o kadar 🙏🏻🙏🏻 Güzel haberler vermek nasip olur inşallah 🙏🏻
Azra8Engin Bsss ben çok yaptım 30 temmuz s.a.t. ağustos ayının sonunda başladım 4 5 tane 4 5 gun arayla yaptım 4 eylülde silik çıktı git gide netleşti kan verdim beta hcg 70 çıktı gec döllenmeden kaynaklı sanırım. Şu an 10+2deyiz git gide öne geçip s.a.t. Ni yakalayacagiz sanırım
Srp53 Bsss ben yaptım çok silik çıktı kan verdi bakalım testlerde yanılma payı oluyormuş ilk gebeliğimi de erken gebelik testiyle öğrenmiştim o çok bariz belirgindi ama kürtaj oldum maalesef 4 ay oldu şimdi de adetlerim şaştığı için bilemiyorum bakalım bekliyorum 🥺
Meryemim_ Srp53 canim bana da haber ver kam sonucun ciktiginda testini de atsnaa bat 23bende test yaptim.kocaman negativv kor oldum teste bakmaktan vallahaa
Kardelennn21 ahsenka adetime 8 gün kala çok silik görünce merakımdan gittim kan verdim 5.63 çıktı sonra bir daha kan vermedim Ama 6 gün kala tekrar test yaptım bu sefer gayet belirgin kırmızı çizgi çıktı Doktor kontrolü için 6 haftalık olmayı bekliyorum o zaman gidicem inşallah Siz test yaptınız mı
gokceekus17 Ben diğer 2 gebeliğimde adet gecikmesinden önce yaptığım testlerde hep negatif gördüm adet 1-2 gün geçince pozitif gördüm. Bu sefer ki gebeliğimde adete 3 gün varken öğrendim. Değişiyor yani canım. Adetin 1-2 geçerse tekrar dene